24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Fasilitas rapat Jerman nyukupi persyaratan utama AS

gcb - rapat
gcb - rapat
ditulis dening editor

FRANKFURT / MAIN, Jerman & LAS VEGAS, Nevada - Tujuan sing ditemoni Jerman duwe posisi sing apik banget ing pasar internasional: ing peringkat negara ing Kongres Internasional & Konvensi Minangka

Print Friendly, PDF & Email

FRANKFURT / MAIN, Jerman & LAS VEGAS, Nevada - Tujuan sing ditemoni Jerman nduwe posisi sing apik banget ing pasar internasional: ing peringkat negara ing International Congress & Convention Association (ICCA), negara kasebut nomer loro ing saindenging jagad, ing mburi Amerika Serikat. Ibukutha, Berlin, nomer papat ing rangking kutha ing saindenging jagad. Lan kutha Jerman ing Munich, Hamburg, Dresden, lan Leipzig kalebu 100 tujuan acara internasional Top. Ing taun 2010, ana 323 yuta wong sing nekani udakara 2.69 yuta acara ing Jerman, miturut Meeting & Event Barometer, survey utama ing tujuan Jerman sing bakal ditemoni.

Telung Alesan Napa Panjaluk GERMAN KANGGO MENARIK

"Telung faktor tanggung jawab kanggo posisi sing apik ing tujuan tujuan pertemuan Jerman: regane apik digabungake karo fasilitas rapat sing berkualitas, aksesibilitas sing unik ing Eropa, lan posisi utama negara ing macem-macem sektor ekonomi lan bidang ilmiah," jelas Matthias Schultze, Managing Director of German Convention Bureau (GCB). Miturut asil Laporan Outlook Rapat IMEX 2011, faktor kasebut kalebu dhaptar kritéria sing diatur para panitia AS nalika milih tujuan.

NGALAMI INDUSTRIAL Keuntungan Lokal ing Pasar Rapat

"Minangka wakil asosiasi, aku kepengin ngerti apa organisasi lan perusahaan ing lapangan sing ana ing wilayah sampeyan - tinimbang fasilitas rapat lan hotel sing ditawakake kutha," ujare Kristin Mirabal, Manajer Rapat Senior saka Optical Society of America. Keahlian tujuan ilmiah utawa industri sing tepat minangka salah sawijining sebab paling penting ing saindenging jagad nalika milih papan kongres. Jerman nawakake syarat paling apik kanggo iki. Negara kasebut minangka ekonomi nomer papat nomer paling gedhe ing donya. Akeh ahli sing diakoni sacara global saka macem-macem bidang sing makarya ing Jerman.

JERMAN IKU NEGARA sing AKHIR Luwih Apik ing Eropa

Miturut data Jaringan Pengamatan Tata Ruang Eropa (ESPON) sing didhukung dening Uni Eropa, Jerman minangka negara sing paling gampang diakses ing Eropa. Liwat 40 bandara, dalan gedhe sing jembar 12,700 kilometer, lan jaringan rel sing meh 35,000 kilometer njamin lelungan cepet menyang Jerman. Wilayah metropolitan ing sekitar hub finansial Frankfurt minangka wilayah sing paling gampang diakses ing bawana Eropa, miturut ESPON.

6,420 Rapat lan acara EVENT

Kanthi 6,420 papan, Jerman nawakake macem-macem fasilitas rapat sing fleksibel. Saka pusat konvensi nganti papan sing ora biasa, organisasi bakal nemokake pemasok sing cocog lan program sing digawe khusus miturut asil saka Barometer Rapat & Acara.

NILAI UNTUK WANG

Jerman nawakake akeh dhuwit: paket rapat rata-rata regane 69 Euro saben wong saben dinane ing Berlin - kurang saka rata-rata Eropa (sumber: oyot suket, November 2010).

DZT lan GCB TEMA TAHUN: JERMAN PESAN BISNIS

Kanggo promosi Jerman kanthi luwih apik minangka tujuan plancongan bisnis ing skala internasional, Dewan Pariwisata Nasional Jerman (DZT) lan GCB milih taun 2012 supaya fokus lan rapat konggres. Pasar utama ing luar negeri ing taun tema yaiku AS, China, Brasil, lan Jepang. "Kanthi total penjualan udakara 66 milyar Euro, lelungan bisnis minangka faktor ekonomi utama pariwisata ing Jerman," ujare Petra Hedorfer, Ketua dewan administrasi lan CEO Dewan Pariwisata Nasional Jerman, "Rapat, konvensi, acara, lan insentif kalebu udakara setengah saka kabeh lelungan bisnis. Mula segmen iki nduweni pengaruh penting ing pemasaran. ”

Biro Konvensi Jerman (GCB), adhedhasar ing Frankfurt / Main, pasar Jerman minangka tujuan konvensi, rapat, acara, lan insentif ing tingkat nasional lan internasional, lan minangka papan kanggo ngubungi kabeh pelanggan sing lagi ngrencanakake acara ing Jerman

Its 230 members include leading hotels, convention centers and destinations, rental car firms, event agencies and service providers of the German meetings and conventions industry. Maritim Hotels, the SevenCenters of Germany, and darmstadtium science and convention centre are Preferred Partners of the GCB. As Strategic Partners, Deutsche Lufthansa AG, Deutsche Bahn AG, and the German National Tourist Board (DZT) support the work of the GCB.

GCB, antarmuka ing antarane penyelenggara rapat lan konvensi lan panyedhiya pasar rapat Jerman, nawakake saran lan dhukungan kanggo ngrancang lan ngatur acara, lan menehi kontak lan alamat. Situs web www.germany-meetings.com nampilake fasilitas telusuran online kanggo papan rapat, buletin, pandhuan Jerman, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.