24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde Warta Pamrentah Investments News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Cape Verde - Washington DC saiki ing Cabo Verde Airlines

Cape Verde - Washington DC saiki ing Cabo Verde Airlines
cpva
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan perdana antara Cabo Verde lan Ibu Kota AS Washington DC, ditindakake dina Minggu iki, 8 Desember, lan mangkat saka Bandara Internasional Amílcar Cabral, ing Sal, jam 09:30 esuk, mlebu ing Bandara Internasional Dulles jam 02:00 sore.

Sadurunge mangkat, Jens Bjarnason, CEO Cabo Verde Airlines, muji wiwitane hubungane karo ibukota Amerika Serikat Amerika.

"Kita seneng banget ngluncurake rute anyar menyang Washington, DC", ujare Jens Bjarnason, kepala pejabat eksekutif Cabo Verde Airlines.

"Wilayah Ibu Kota Nasional sadurunge duwe sawetara sambungan layanan udara menyang Afrika, menehi rute anyar iki dadi potensial kanggo sukses."

Rute kasebut bakal dioperasikake kaping telu seminggu, dina Minggu, Rebo, lan Jumuah, mangkat saka Pulau Sal lan Senin, Kamis lan Setu saka Washington, DC

Kabeh penerbangan bakal nyambung menyang Sal Island, hub internasional Cabo Verde Airlines sing bisa nyambung menyang tujuan maskapai ing Cabo Verde, Brasil (Fortaleza, Recife lan Salvador), Senegal (Dakar), Nigeria (Lagos), lan Eropa (Lisbon, Paris, Milan lan Roma).

Saliyane sambungan hub ing Pulo Sal, program Stopover Cabo Verde Airlines ngidini para penumpang nginep nganti 7 dina ing Cabo Verde lan kanthi mangkono njelajah macem-macem pengalaman ing Nusantara tanpa biaya tambahan kanggo tiket maskapai.

Sambungan anyar iki ngupayakake nguatake perusahaan ing pasar Amerika Utara. Bubar, Cabo Verde Airlines uga mutusake kanggo ngiyatake hubungane karo Boston, kanthi telpon siji liyane saben minggu, sing bakal diwiwiti wiwit tanggal 14 Desember.

AS adhedhasar Kepala Petugas Pemasaran Dewan Pariwisata Afrika ngaturake sugeng marang Cabo Verde Airlines lan muga-muga bisa kerja bareng maskapai kasebut kanggo nyambungake Afrika lan Pariwisata Afrika.

Cabo Verde Airlines minangka maskapai penerbangan sing dijadwalake, ngoperasikake pusat internasional ing Bandara Internasional Sal's Amílcar Cabral. Wiwit November 2009, Cabo Verde Airlines dadi anggota aktif saka International Air Transport Association (IATA). Perusahaan kasebut saiki duwe perjanjian manajemen karo Loftleidir Icelandic sing berbasis ing Reykjavík, anak perusahaan saka Icelandair Group.

http://www.caboverdeairlines.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.