Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Konferensi pariwisata anggur UNWTO mengeti transformasi lan lapangan pekerjaan

Konferensi pariwisata anggur UNWTO mengeti transformasi lan lapangan pekerjaan
Konferensi pariwisata anggur UNWTO mengeti transformasi lan lapangan pekerjaan
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Konferensi Global Pariwisata Anggur kaping 4, sing dianakake dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan Pamrentah Chili, wis ngrampungake kanthi panggilan supaya nggunakake kemampuan unik ing sektor iki kanggo menehi rejuvenasi lan dhukungan kanggo komunitas pedesaan.

Ana ing Lembah Colchagua, papan kanggo sawetara produsen anggur paling misuwur ing Chili, acara kasebut nyumurupi luwih saka 400 peserta saka tujuan kalebu Argentina, Prancis, Italia, Portugal, Afrika Selatan, Spanyol lan AS, bebarengan golek kesempatan sing akeh kanggo anggur pariwisata bisa nggawa. Acara kasebut luwih ngiyatake hubungan antarane UNWTO lan Chili, sawijining Negara Anggota wiwit taun 1979. Minggu kepungkur, agensi khusus PBB uga menehi kasus pariwisata minangka kontributor utama agenda keberlanjutan ing Konferensi Perubahan Iklim PBB, COP25 ing Madrid, dianakake ing jabatan Presiden Chili.

Sambutan para delegasi, Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, ujar: "Pariwisata anggur nggawe lapangan kerja lan kesempatan wirausaha. Iki nyentuh kabeh bidang ekonomi regional liwat hubungane karo kerajinan tangan, gastronomi lan pertanian. Ana potensi gedhe kanggo ngasilake kesempatan pangembangan ing tujuan sing adoh. "

Gegayutan kasebut, Menteri Ekonomi, Pembangunan lan Pariwisata, Lucas Palacios, ujar manawa "pariwisata anggur terus tuwuh amarga tumuju kebon anggur sing ditantang terus maju, nggedhekake jarak produksi lan adol anggur , nanging uga amarga kasunyatane, minangka Negara, kita wis ngetrapake kabijakan publik sing nyengkuyung pangembangan pariwisata berkelanjutan, ing endi kita duweni potensi sing luar biasa. "

Sekretaris Pariwisata, Mónica Zalaquett, ujar manawa "iki minangka kesempatan kanggo nuduhake wilayah kita. Saiki ana luwih saka 100 kebon anggur sing mbukak pariwisata anggur lan kongres iki kira-kira. Dheweke bakal mindhah ilmu, nuduhake pengalaman, promosi dialog lan ngirim alat, supaya bisa nambah tawaran pariwisata anggur iki ”.
Utamane, edhisi kaping papat acara taunan sing paling penting ing enotourisme, fokus ing kemampuan sektor kasebut kanggo ndandani komunitas pedesaan, mbangun ekonomi lan nggawe lapangan kerja ing sanjabane kutha-kutha utama. Sajrone sesi pariwisata minangka pendhukung pembangunan sosial ekonomi pedesaan, konferensi kasebut uga nampilake lokakarya lan debat babagan kepiye tujuan bisa macem-macem lan masarake awake dhewe kanggo memenuhi panjaluk konsumen. Sanalika, para ahli UNWTO uga nerangake manfaat potensial saka nampa transformasi digital lan kewirausahaan ing pariwisata, utamane ing wilayah pedesaan.

Wilayah Alentejo ing Portugal bakal dadi tuan rumah Konferensi Global UNWTO Global Pariwisata Anggur edisi 2020. Taun ngarep uga bakal dadi taun 'Pariwisata lan Pembangunan Pedesaan' UNWTO, kanthi sawetara acara bertema khusus direncanakake.