Asosiasi Warta Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pulo Alam mbukak kanggo pariwisata sawise pemilihan umum Dominika

Pilih basa sampeyan
Pulo Alam mbukak kanggo bisnis sawise pemilihan umum Dominika
Pulo Alam mbukak kanggo bisnis sawise pemilihan umum Dominika
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kantor Pemilihan Dominica nerbitake manawa Partai Tenaga Kerja Dominika menang banget nglawan oposisi ing Pemilihan Umum Dominica sing dianakake tanggal 6 Desember 2019.

Nganti pamilihan umum, ana kanthong ketidakpatuhan sipil utamane ing desa Marigot ing sisih Lor-Lor lan Salisbury ing sisih kulon pulo kasebut. Gangguan kasebut nyebabake sawetara pamblokiran dalan, sing nyebabake keterlambatan lan ora nyaman kanggo wong sing lelungan menyang Bandara, nanging bandara kasebut tetep mbukak kanggo penerbangan lan dioperasikake kaya biasane.

Gangguan kasebut diisolasi lan ora samesthine kena pengaruh kegiatan pelayaran, nanging ana kapal pesiar Dominika nganti Minggu 8 Desember 2019 dibatalake.

Tanggal 6 Desember 2019, warga Dominika tindak menyang poling kanggo milih 21 wong menyang DPR. Pemilihan kasebut ditindakake kanthi tentrem lan tanpa gangguan. Saiki, pemilihan wis rampung, para warga nampa asil kasebut lan wis rampung maneh kanggo nindakake bisnis normal.

Dominica negesake manawa mbukak kanggo nindakake bisnis lan kita nampani kabeh pengunjung kanggo nikmati kabeh sing ditawakake ing pulau alam.

Jadwal pelayaran normal bakal diwiwiti wiwit dina Senen tanggal 9 Desember, 2019 kanthi Perayaan MV Marella dock ing Roseau Cruise Ship Berth dina iki.

Seaborne Airlines, sing wis mbatalake loro penerbangan lan gawe jadwal maneh wong liya saiki bakal miwiti jadwal normal wiwit Senin tanggal 9 Desember 2019; sing mangkat saka San Juan jam 3:15 sore lan mangkat Dominica jam 7:15 esuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov