Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Maskapai penerbangan murah murah SKY mrentah 10 jet Airbus A321XLR

Maskapai penerbangan murah murah SKY mrentah 10 jet Airbus A321XLR
Maskapai penerbangan murah murah SKY mrentah 10 jet Airbus A321XLR
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

langit, perusahaan penerbangan murah murah ing Chili, wis mlebu Perjanjian Tuku karo Airbus nganti 10 A321XLR. Maskapai iki bakal nggedhekake jaringan rute internasional karo pesawat anyar.

A321XLR minangka langkah evolusi sabanjure ing Kulawarga A320neo / A321neo, memenuhi syarat pasar kanggo nambah kisaran lan muatan ing pesawat siji-lorong. A321XLR bakal nyedhiyakake pesawat maskapai awak sempit sing durung ana sadurunge nganti 4,700nm, kanthi konsumsi bahan bakar 30 persen luwih murah saben kursi dibandhingake karo jet pesaing generasi sadurunge, saengga maskapai bisa nggedhekake jaringan kanthi nggawe rute sing luwih dawa maneh kanthi ekonomi.

"Armada pesawat anyar iki bakal ngidini kita nggedhekake rute rute internasional lan sudhut, mesthi ana ing sangisore model biaya murah sing sukses lan rega tiket sing trep banget. Saiki penumpang bisa nikmati tujuan sing anyar lan apik banget ing pesawat paling modern ing pasar, "ujare Holger Paulmann, CEO SKY.

Arturo Barreira, Presiden Airbus Amerika Latin ujar: "Kita seneng banget yen SKY milih A321XLR kanggo nggedhekake armada kabeh pesawat Airbus. A321XLR bakal ngidini SKY nawakake para pelanggan tujuan sing anyar, kayata penerbangan langsung saka Santiago ing Chili menyang Miami ing AS ”

Miturut Prakiraan Pasar Global Globalbusbusbus (GMF) paling anyar, Amerika Latin butuh 2,700 pesawat anyar sajrone 20 taun mbesuk, luwih saka kaping pindho armada saiki. Lalu lintas penumpang ing Amerika Latin wis tikel kaping pindho wiwit taun 2002 lan dikarepake bakal terus tuwuh sajrone rong dekade sabanjure. Khusus ing Chili, lalu lintas diarepake bakal nambah saka 0.89 lelungan per kapita dadi 2.26 lelungan ing taun 2038.

Sejajar karo armada sing saya akeh, miturut GMF paling anyar Airbus, kudu ana 47,550 pilot anyar lan 64,160 teknisi sing dilatih sajrone 20 taun sabanjure ing Amerika Latin. Kanggo nutupi kabutuhan kasebut SKY uga milih Airbus minangka panyedhiya pelatihan penerbangan, nggawe maskapai kasebut dadi pelanggan peluncur kanggo Pusat Pelatihan Airbus Chile sing anyar. Pusat kasebut bakal nawakake pelatihan kru penerbangan kanggo pilot Chili lan bakal kalebu simulator A320 penerbangan lengkap.

SKY wis dadi pelanggan Airbus wiwit taun 2010 lan dadi operator kabeh Airbus ing taun 2013. Kapal terbang 23 pesawat A320 maskapai penerbangan kasebut nyedhiyakake rute nasional lan internasional sing nyambungake Chili menyang Argentina, Brasil, Peru lan Uruguay.

Airbus wis adol 1,200 pesawat, duwe backlog luwih saka 600 lan luwih saka 700 dioperasikake ing saindhenging Amerika Latin lan Karibia, sing nuduhake pangsa pasar 60 persen armada ing-layanan. Wiwit taun 1994, Airbus wis ngamanake meh 70 persen pesenan net ing wilayah kasebut.