24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

ATA nggawe penerbangan lengkap sajrone musim lelungan Thanksgiving

0a8_1113
0a8_1113
ditulis dening editor

WASHINGTON - Asosiasi Pengangkutan Udara Amerika (ATA), organisasi perdagangan industri kanggo AS sing misuwur

Print Friendly, PDF & Email

WASHINGTON - Asosiasi Transportasi Udara Amerika (ATA), organisasi perdagangan industri maskapai penerbangan AS, dina iki menehi saran marang para penumpang supaya ngarepake penerbangan lengkap sajrone musim perjalanan Thanksgiving, sanajan udakara udakara 37,000 wong saben dina samesthine bisa mabur nalika periode preinan dibandhingake taun kepungkur, amarga operator AS nyuda kapasitas kanggo cocog karo panjaluk lan ngimbangi biaya sing luwih dhuwur.

Secara total, ATA ngarepake udakara 23.2 yuta wisatawan udara sing bakal mabur ing rute domestik lan internasional operator AS sajrone periode 12 dina (Jumuah, 18 November-Selasa, 29 November) ngubengi preinan kasebut - 2 persen taun kepungkur taun mudhun - lan mudhun saka 23.6 yuta wong sing mabur sajrone periode Thanksgiving ing taun 2010. Prakiraan taun 2011 mengantisipasi manawa volume total kanggo periode kasebut bakal 12 persen luwih murah tinimbang volume puncak sing dicapai ing periode sing padha ing taun 2006.

"Nalika panjaluk mudhun saka taun kepungkur lan isih ana ing sangisore puncak taun 2006, para penumpang isih kudu ngarep-arep penerbangan lengkap sajrone musim lelungan liburan Thanksgiving amarga maskapai wis wiwit nyuda kapasitas lan matesi jumlah kursi sing kasedhiya kanggo didol amarga sebagian mundhak biaya tekanan, "ujare Wakil Presiden ATA lan Kepala Ekonom ATA John Heimlich. "Adhedhasar jadwal maskapai sing diterbitake, pemotongan iki diarepake terus nganti musim salju."

Volume penumpang saben dina sajrone preinan iki bakal kalebu 1.3 yuta nganti 2.3 yuta. Adhedhasar data sampel wiwit taun 2009 lan 2010, dina-dina plancongan paling sibuk kanggo periode kasebut dijaluk dina Minggu, 27 November lan Senin, 28 November, banjur dina Jumuah, 18 November, kanthi faktor beban luwih saka 85 persen.

Apamaneh sajrone musim plancongan plancongan sing sibuk, para penumpang disaranake mriksa status penerbangan ing situs web maskapai penerbangan sadurunge budhal menyang bandara, lan ngeling-eling tekan awal supaya bisa menehi akeh wektu kanggo check-in lan skrining keamanan. Kajaba iku, ATA ngajak para penumpang supaya golek kaca sumber kasebut kanggo tips lelungan sing disaranake. Disaranake banget supaya kabeh penumpang mriksa situs web maskapai sing lagi golek kanggo nemokake kabijakan, fasilitas, rencana layanan pelanggan, lan notifikasi tandha-tandha operasi penerbangan.

Tinjauan finansial industri saben taun

Jumlah ATA sing nglaporake maskapai penumpang AS nuduhake penghasilan net $ 913 yuta kanggo sangang wulan pertama 2011. Nalika bathi operasional mundhak $ 11.7 milyar (12.7 persen), biaya operasional uga mundhak $ 13.8 milyar (16.1 persen), nyuda penghasilan net 66 persen saka periode sing padha ing 2010, lan ngasilake wates bathi sempit 0.9 persen. Utamane, biaya bahan bakar mundhak 38.1 persen ing periode kasebut.

"Biaya sing luwih dhuwur ngluwihi penghasilan sing luwih dhuwur ing taun iki, lan margin laba sing tipis kanggo industri tegese maskapai tetep duwe bathi kurang saka siji sen kanggo saben penghasilan $ 1," ujare Heimlich. "Peningkatan pajak penerbangan sing saiki diusulake bakal nambah masalah, luwih mbebayani level layanan udara lan kemampuan industri nandur modal ing lapangan kerja, rute anyar lan ekonomi umume."

Gedung Putih ngusulake, lan Komite Super Kongres sing ditugasake nyuda utang dianggep, nambah 7.50 kali pajeg keamanan dadi $ 100 saben mangkat, lan nambah pajak keberangkatan $ 36 kanggo saben penumpang lan pesawat kargo. Pajak kasebut digabungake kanggo biaya industri penerbangan lan pelanggan $ 10 milyar sajrone 181,000 taun sabanjure, lan nganti XNUMX lowongan kerja AS taun ngarep wae.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.