Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara VINCI ngulungake upgrade Bandara Salvador Bahia

Bandara VINCI ngulungake upgrade Bandara Salvador Bahia
Bandara VINCI ngulungake upgrade Bandara Salvador Bahia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara VINCI, sing wiwit ngoperasikake konsesi Bandara Salvador Bahia ing Januari 2018, dina iki ngirim program karya sing dirancang kanggo ngluwihi lan nganyarke bandara. Upacara penyerahan kasebut dirawuhi dening Tarcísio Freitas, Menteri Infrastruktur Republik Federatif Brasil; José Ricardo Botelho, Direktur-Presiden Agencia Nacional de Aviação Sipil, panguwasa penerbangan sipil Brasil; Rui Costa, Gubernur Negara Bahia; Antônio Carlos Magalhães Neto, Walikota Salvador; lan Nicolas Notebaert, Kepala Eksekutif Konsesi VINCI lan Presiden Bandara VINCI.

Pakaryan kasebut, kalebu ekstensi terminal lan pambangun jeti anyar kanthi enem gerbang asrama, nambah kapasitas bandara saka 10 dadi 15 yuta penumpang saben taun. Program kasebut uga kalebu ndandani landasan pacu, pambangun konter tiket maskapai tambahan lan susunan ulang konter check-in kanggo ningkatake kinerja operasional. Pungkasan, sistem penanganan bagasi anyar, area belanja sing ditambahi lan layanan anyar, kalebu WiFi broadband gratis, dikenalake kanggo nambah pengalaman penumpang kanthi signifikan.

Lingkungan dadi fokus utama proyek kasebut. VINCI Bandara ngrancang lan ngetrapake inisiatif konkrit kalebu konstruksi pabrik pangolahan limbah kanggo nggunakake maneh banyu ing lokasi, pusat pengurut sampah lan peternakan surya.

Program kasebut ngasilake investasi € 160 yuta. Pakaryan kasebut ditindakake kanthi sinergi karo VINCI Energies lan rampung mung 18 wulan. Sajrone proyek kasebut, proyek digawe kanthi fase kanggo ngatur manajemen aliran pesawat lan gerakan pesawat sing optimal lan banjur njaga kegiatan bandara.

Wiwit wiwitan konsesi, konektivitas Bandara Salvador Bahia terus saya tambah, kanthi mbukak wolung rute anyar, kalebu penerbangan langsung menyang Miami, Panama, Pulo Salt lan Santiago de Chile. Sajrone rong taun kepungkur, bandara bakal luwih apik, kanthi upgrade area layanan panganan lan ngenalake konter check-in lan jembatan asrama anyar.

Nicolas Notebaert, Chief Executive Officer of VINCI Concessions lan Presiden VINCI Bandara, ujar, "Karya modernisasi iki wis ngembangake potensi bandara lan ndadekake bandara dadi gerbang sing efisien lan ramah menyang wilayah Bahia. Aspek lingkungan sing pancen ambisius ing proyek iki minangka patokan transisi infrastruktur berkelanjutan. Kita muji keterlibatan tim bandara sing apik lan seneng banget ngrayakake tonggak utama iki. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov