Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Ethiopia News Keslametan Warta Breaking Sudan Kidul Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ethiopian Airlines mlayu ing cuaca sing ala lan mlayu ing landasan pacu

Ethiopian Airlines nabrak tanpa cilaka sing dilaporake
et3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ethiopian Airlines pesawat ET357 saka Juba menyang Addis Ababa, dina Selasa lan nyoba plancongan ing landasan pacu ing 17.15 ing Bandara Internasional Juba ing Sudan Kidul. Untunge, kabeh 21 penumpang lan kru sing mabur ing maskapai penerbangan Ethiopia mlaku tanpa cilaka lan wis digawe ulang ing pesawat liyane esuk iki.

Bandara Internasional Juba dununge 5 km sisih lor mangetan distrik bisnis pusat kutha, ing tepining sisih kulon Nil putih. Kutha lan bandara dununge ana ing Negara Bagian Jubek Selatan. Juba minangka ibukutha lan kutha paling gedhe ing Sudan Kidul.

Kapten maskapai penerbangan Ethiopia Bombardier Dash-8 Q400 mutusake metu ing cuaca sing ala lan angel ndeleng landasan pacu.

Ethiopian Airlines minangka anggota saka Star Alliance.

Kabeh 21 penumpang lan kru ing maskapai penerbangan Ethiopia sing tergelincir ing landasan pacu wingi sore wis digawe maneh ing pesawat liyane esuk iki. "

Ethiopian Airlines ngalami kacilakan sajrone rong taun kepungkur.
30-Agustus-2018 DHC, 18 korban jiwa;
10-Mar-2019 737 Maks, 157 korban jiwa.
9-Okt-2019 Mesin geni, ora ana korban jiwa
Tamasya landasan pacu 10-Des-2019: ora ana cilaka

Sawetara kacilakan kedadeyan ing Sudan Kidul sing rusak ing taun-taun pungkasan.
Warta Liyane babagan Airlines Ethiopian: https://www.eturbonews.com/?s=%22Ethiopian+Airlines%22

Ethiopian Airlines nabrak tanpa cilaka sing dilaporake

Ethiopian Airlines nabrak tanpa cilaka sing dilaporake

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.