News

Ahli internasional ngrembug babagan pengaruh pariwisata ing Amerika

amerikaS
amerikaS
ditulis dening editor

Bank Pembangunan Antar-Amerika (IDB), Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), lan pamrentah Ceará, Brasil, bakal nggabungake para ahli internasional lan nasional kanggo debat babagan pengaruh

Print Friendly, PDF & Email

Bank Pembangunan Antar-Amerika (IDB), Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), lan pamrentah Ceará, Brasil, bakal nggabungake para ahli internasional lan nasional kanggo debat babagan pengaruh pariwisata ing pembangunan, inklusi sosial, lan integrasi regional ing Amerika (Fortaleza, Brasil, 28-29 November 2011).

Konferensi kasebut bakal fokus ing hubungan antara pengaruh ekonomi pariwisata lan inklusi sosial, integrasi regional, acara olahraga mega, lan warisan budaya lan budaya.

Acara kasebut, diatur kanthi dhukungan saka pamrentah Brasil lan Banco do Nordeste (BNB), bakal melu partisipasi pamicara profil tinggi, kalebu Presiden IDB, Luis Alberto Moreno; Sekretaris Jenderal UNWTO, Taleb Rifai; lan Menteri Pariwisata Brasil, Gastão Vieira; uga menteri pariwisata liyane saka Amerika Latin.

Konferensi kasebut minangka langkah penting kanggo nggabungake kerjasama antara IDB lan UNWTO, uga platform kanggo nguatake koordinasi multilateral lan bilateral lan strategi pengembangan pariwisata bersama ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.