24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Myanmar Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Flydubai ngluncurake penerbangan Dubai-Yangon

Flydubai ngluncurake penerbangan Dubai-Yangon
flydubai ngluncurake penerbangan menyang Yangon, Myanmar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Dubai-maskapai anggaran duweke flydubai ngrayakake penerbangan perdana menyang Yangon ing Myanmar, ngembangake jaringan kanggo kalebu Asia Tenggara. Penerbangan saben dina sing anyar dituduhake karo Emirates lan bakal diwiwiti saka Terminal 3 ing Dubai International (DXB). Ing pesawat kasebut diresmekake ana delegasi sing dipimpin dening Sudhir Sreedharan, Wakil Presiden Senior, Operasi Komersial (UEA, GCC, Benua lan Afrika) ing flydubai. Nalika tekan Yangon, rombongan kasebut ditemoni dening Yang Mulia U Phyo Min Thein, Kepala Menteri Wilayah Yangon, Yang Mulia Daw Nilar Kyaw, Menteri Listrik, Industri, Dalan lan Transportasi bebarengan karo U Htun Myint Naing, Ketua Grup Dunia Asia Perusahaan lan Pak Jose Angeja, COO saka Yangon Aerodrome Company Limited.

Ngomong ing acara perdana Sudhir Sreedharan, Wakil Presiden Senior, Operasi Komersial (UEA, GCC, Anak Usia lan Afrika) ing flydubai, ujar, "Kita seneng banget miwiti layanan saben dinane sing anyar menyang Yangon, amarga ndeleng jaringan flydubai terus maju menyang Timur. Kita yakin manawa layanan anyar ora mung bakal ndhukung hubungan perdagangan antarane UEA lan Myanmar nanging uga dadi rute populer kanggo penumpang sing lelungan saka UEA lan GCC lan kanggo sing nyambung menyang Eropa lan Amerika Serikat karo Emirat. "

Sajrone pidato pambuka ing acara kasebut, Mulia U Phyo Min Thein ujar, "Bandara Internasional Yangon duwe peran penting ing pangembangan pariwisata ing Myanmar. Bandara iki minangka gapura kanggo lelungan internasional. Kita pengin menehi sambutan sing apik kanggo penerbangan perdana flydubai dina iki lan matur nuwun kanggo ngembangake sektor pariwisata, lan ngakoni Dubai minangka pusat transit internasional. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov