Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Cruising News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Putri Safir Tiba ing Singapura Kanggo Musim Homeporting Nenem

Pilih basa sampeyan
Putri Safir Tiba ing Singapura Kanggo Musim Homeporting Nenem
Sapphire Princess dadi tuan rumah bocah kanggo tur ing Singapura
ditulis dening editor

Setaun countdown diwiwiti nalika tekane Grand Princess kanggo musim 2020-21

Putri Cruises miwiti musim homeporting kaping enem ing Singapura kanthi tekane Putri Sapphire sawise mungkasi musim Eropa. Sapphire Princess bali menyang Singapura saka Southampton kanthi legenda bali saka Samudra Hindia 37 wengi & Grand Adventure Eropa.

Putri Cruises nerusake tradhisi ngundang bocah-bocah sing mlarat ing Sapphire Princess kanggo miwiti musim Singapura. Luwih saka 100 bocah lan kulawarga saka enem omah lan organisasi diundang ing kapal kanggo tur kapal lan nikmati kegiyatan sing nyenengake lan mangan awan. Kapten Paul Slight uga menehi wektu kanggo ketemu bocah-bocah lan ngobrol karo dheweke sadurunge foto foto klompok.

Sorotan dina iki yaiku lokakarya fotografi sing dianakake fotografer pemuda sing nuduhake sawetara tips babagan operasi refleks lensa digital digital kameras (DSLR). Bocah-bocah banjur dipandu njupuk foto lan melu tantangan foto.

"Ing taun iki, kita uga wis ngundang bocah-bocah sing lara nemen kanggo sedina muput karo kulawargane ing Sapphire Princess. Tujuane yaiku nyentuh urip masarakat ing papan-papan sing dituju lan ndhukung komunitas lokal, "ujare Farriek Tawfik, Direktur Asia Tenggara, Princess Cruises.

Sorotan ing musim Singapura iki yaiku plancongan Grand Tenggara Asia 11 wengi ing endi para tamu bisa nonton grahana matahari ing Dina Tinju (26 Desember) ing Selat Malaka. Sapphire Princess bakal mlebu drydock ing wulan April lan banjur berlayar ing rong pelayaran Grand Asia antara Shanghai lan Singapura nganti Mei. Putri Sapphire bakal adhedhasar ing Shanghai nganti Oktober 2020 nalika dheweke bakal lelayaran menyang Melbourne kanggo miwiti musim perdana ing Australia.

Countdown diwiwiti nalika tekane Grand Princess kanggo musim homeport Singapura 2020-21

Countdown kasebut uga diwiwiti kanggo menehi panggilan prawan Grand Princess menyang Singapura kanggo musim homeport wiwit Desember 2020 nganti Maret 2021. Grand Princess bakal dadi kapal MedallionClass pertama sing mlebu homeport ing Asia.

Vacations Princess MedallionClass nampilake portofolio pengalaman sing dirancang khusus kanggo ngirit wektu sing larang lan ningkatake plancongan plancongan, kalebu: tekane cepet; layanan sing dikarepake - panganan, minuman, pesenan ritel lan layanan sing dikirim menyang lokasi sampeyan; lan kulawarga lan kanca-kanca Locator - Nggoleki kanca lelungan lan informasi kapal pituduh. Piranti sing bisa digunakake OceanMedallion ™ gratis kanggo kabeh tamu lan uga nawakake wi-fi paling apik ing segara.

Putri Safir Tiba ing Singapura Kanggo Musim Homeporting Nenem

Tantangan foto ing Sapphire Princess ing Singapura

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.