Wisata sing Bisa Diakses Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Investments News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Frankfurt Ndelok Kurangé populasi Lalu Lintas: Strike iku sebabé

fraportetn_4
fraportetn_4
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Serangan serangan kasebut mengaruhi volume penumpang FRA - Sebagéan gedhe bandara Fraport ing saindenging jagad nglaporake tuwuhing lalu lintas.
Ing wulan November 2019, Bandara Frankfurt (FRA) nampani meh 5.1 yuta penumpang - nuduhake penurunan 3.4 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Jadwal penerbangan musim salju sing tipis lan mogok rong dina dening staf kabin Lufthansa duweni pengaruh negatif marang jumlah penumpang. Tanpa pengaruh mogok, lalu lintas penumpang FRA bakal mudhun mung sithik 1.1 persen taun-taun.
Lalu lintas antar benua menyang lan saka Frankfurt terus saya kuat 2.1 persen. Bentenipun, lalu lintas Eropa ambruk kanthi signifikan 6.5 persen amargi bangkrut maskapai lan faktor liyane. Gerakan pesawat nyusut 5.8 persen dadi 38,790 lepas landas lan pendaratan. Bobot lepas landas maksimum (MTOW) sing dikonsumsi uga 4.0 persen dadi udakara 2.4 yuta metrik ton. Nggambarake kelambatan ekonomi global sing terus ana, throughput kargo (kalebu angkutan udara lan pos udara) mudhun 5.0 persen dadi 186,670 metrik ton.
Ketua dewan eksekutif Fraport, Dr. Stefan Schulte, menehi komentar: "Sawise tuwuhing lalu lintas sing solid taun iki, kita ngalami penurunan ing wulan November, utamane amarga ana mogok. Asile, kita ngarepake lalu lintas penumpang setaun ing Frankfurt bakal tuwuh kanthi luwih cepet tinimbang ramalan sadurunge udakara loro nganti telung persen. Sanajan tuwuhing lalu lintas sing rada luwih alon, kita tetep njaga prospek finansial nganti setaun 2019 - didhukung karo kinerja finansial positif sing diraih nganti saiki ing Frankfurt lan bisnis internasional. ”
Ing saindenging Grup, bandara ing portofolio internasional Fraport umume tampil apik ing wulan November 2019. Kena bangkrut operator rumah tangga Adria Airways lan faktor liyane, Bandara Ljubljana (LJU) Slovenia nglaporake penurunan lalu lintas 27.0 persen dadi 85,787 penumpang. Uga loro bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA) nyumurupi slip lalu lintas gabungan 2.2 persen dadi luwih saka 1.3 yuta penumpang. Iki utamane amarga bangkrut Avianca Brasil lan maskapai penerbangan Azul sing nyuda penawaran penerbangane. Bandara Lima (LIM) Peru nyathet lompatan 6.9 persen menyang
udakara 1.9 yuta penumpang.
Kanthi 727,043 penumpang umume, 14 bandara regional Yunani ing Fraport njaga level taun lalu (nganti 0.1 persen). Bandara Varna (VAR) lan Burgas (BOJ) Bulgaria nyathet total 83,764 penumpang - mundhak nganti 22.7 persen, sanajan lalu lintas kurang

Wulan November ing taun sadurunge.

Bandara Antalya (AYT) ing Turki nampani meh 1.4 yuta penumpang, sing ngasilake 11.8 persen taun-taun. Lalu lintas ing Bandara Pulkovo (LED) St. Petersburg ing Rusia nyathet kenaikan 6.8 persen dadi udakara 1.4 yuta penumpang. Ing Bandara Xi'an (XIY) ing China, lalu lintas mundhak 4.9 persen dadi meh 3.8 yuta penumpang.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.