Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe News Keslametan transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Finalis Miss Zimbabwe Miss kecelakaan

Finalis Miss Zim Pariwisata kecelakaan
Pesona Miss Zim Pariwisata 600x330
ditulis dening eTN Ngatur Editor

SEPULUH saka finalis Miss Zimbabwe Miss 19, sing saingan kanggo penghargaan ing edhisi kontes taun iki sing dijadwalake sesuk ing Montclair Hotel and Casino, Nyanga, cilaka amarga kacilakan ing pucuk 13km ing dalan Vumba-Mutare ing Zimbabwe, ing Rebo wengi.

Para kontestan ana ing kutha resor Nyanga kanggo kamp boot enem dina sadurunge final nasional, sing wiwit dibatalake sawise kacilakan kasebut.

Juru bicara polisi provinsi Manicaland Inspektur Tavhiringwa Kakohwa negesake kacilakan kasebut nalika arep menyang Eden Lodge ing Vumba.

"Sopir bis ora bisa ngontrol kendharaan lan nuli mundur siji lan tiba ing sisih kiwa, lan 10 wong cilaka lan dirawat ing Taman Murambi (Klinik) lan kondisine stabil," jarene.

Suasana sing surem nyerang boot Miss Zimbabwe Miss (MTZ) sawise kacilakan model Prudence Chibvuri (28), Pauline Marere, Grace Karimupfumbi (22), Monalisa Tafirenyika (22), Rutendo Taruvinga (24), Maurine Gondwe (24) , Mitchell Gondwe (24), Mitchell Mupasi (21), Wendy Maturi (23) lan Maria Makelve ciloko.

Pemegang lisensi MTZ, Sarah Mpofu-Sibanda, wingi ujar manawa dheweke kabeh lagi kondhisi stabil.

"Para finalis dijadwalake nginep ing Vumba sawise kegiatan awan kasebut. Ora apes yen ing dalan menyang Vumba, bis kasebut ngalami kesalahan mekanis sadurunge mlebu ing dalan. ”

Dheweke matur nuwun marang supir amarga "profesionalisme lan gaweyane heroik" nalika ngontrol bis kanthi apik kanggo ngindhari kacilakan sing nggegirisi.

Ing sawijining pernyataan, MTZ ujar manawa model-model kasebut arep menyang Eden Lodge, ing endi dheweke dipesen turu sadurunge lelungan sing dijadwalake menyang Chimanimani kanggo ngunjungi wilayah sing kena pengaruh Topan Idai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.