24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Radisson Blu ngembang ing Vietnam kanthi resort pantai anyar

Radisson Blu ngembang ing Vietnam kanthi resort pantai anyar
Radisson Blu ngembang ing Vietnam kanthi resort pantai anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Radisson Blu wis ngumumake pambukaan resort anyar ing pesisir Vietnam murni.

Radisson Blu Resort Cam Ranh anyar dumunung ing Long Beach, wedhi 18km sing apik banget ing provinsi Khanh Hoa, ing pesisir kidul-tengah Vietnam. Dumunung mung 10 menit drive saka Bandar Udara Internasional Cam Ranh, sing nawakake sambungan langsung menyang lan saka kutha-kutha utama Asia kalebu Bangkok, Hong Kong, Seoul lan Shanghai, resor pinggir segara sing elegan iki bakal menehi mundur inspirasi kanggo para turis domestik lan internasional.

"Kita seneng banget ngenalake tamu menyang Radisson Blu Resort Cam Ranh, permata anyar ing pesisir emas Vietnam. Kanthi setelan pantai, akomodasi apik banget lan fasilitas kelas internasional, kita yakin manawa iki bakal dadi tujuan sing bisa dienggo kanggo uwal saka pasangan, preinan kulawarga lan acara sing ora bisa dilalekake, kalebu pesta pernikahan. Kita ngarep-arep nampani jagad kasebut ing Teluk Cam Ranh, "ujare Peter Tichy, General Manager, Radisson Blu Resort Cam Ranh.

Grup Radisson Hotel saiki miwiti strategi ekspansi sing signifikan ing Vietnam; dipimpin dening merek Radisson Blu kelas ndhuwur, sing cocog karo area resor kelas ndhuwur negara kasebut. Radisson Blu Resort Cam Ranh bakal dadi resor pinggir segara nomer loro ing negara kasebut, sawise Radisson Blu Resort Phu Quoc. Rong proyek liyane yaiku pawai: Radisson Blu Hoi An lan Radisson Resort Phu Quoc Long Beach.

“Industri perhotelan Vietnam saya rame. Kesempatan anyar berkembang ing saindenging negara, sing didorong dening ekonomi sing kuat, ngrekam level pengunjung lan infrastruktur sing berkembang. Provinsi Khanh Hoa nampi 2.8 yuta pengunjung internasional ing 2018 lan belanja plancongan santai diprakirake bakal nambah 6 persen saben taun sajrone dasawarsa sabanjure. Kanthi pemandangan sing apik lan pesisir sing murni, wilayah iki cocog kanggo merek Radisson Blu, sing fokus nggawe hotel sing apik ing tujuan sing dikarepake, "ujare Andre de Jong, Wakil Presiden, Operasi, Asia Tenggara lan Pasifik, Radisson Hotel Group .

Vietnam nampani 11.3 yuta pengunjung internasional ing wolung wulan pertama taun 2019, nganti 8.7 persen saben taun. Iki ndadekake negara kasebut tetep lacak supaya bisa entuk rekor tekan taun suwene. Tren munggah iki dikarepake bakal nyepetake ing taun-taun mbesuk; Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngramal manawa Vietnam bakal dadi pasar penerbangan kaping lima paling cepet ing saindenging jagad sajrone 20 taun sabanjure, nambahi 112 yuta penumpang tahunan. Pangembangan hotel uga saya maju, kanthi STR mbuktekake manawa pasokan kamar ing saindenging negara bakal meh 30 persen³.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov