24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Cabo Verde Airlines ngluncurake penerbangan Sal-Porto Alegre, Brasil

Cabo Verde Airlines ngluncurake penerbangan Sal-Porto Alegre, Brasil
Cabo Verde Airlines ngluncurake penerbangan Sal-Porto Alegre, Brasil
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Syarikat Penerbangan Cabo Verde ngluncurake penerbangan reguler antarane Sal, Cabo Verde lan Porto Alegre, Brasil.

Penerbangan perdana antara Porto Alegre lan Sal kedadeyan dina Kamis tanggal 12 Desember iki, mangkat saka Bandara Salgado Filho jam 08.55, wektu lokal, lan tekan Bandara Internasional Amílcar Cabral jam 07.55, wektu lokal.

Sadurunge mangkat, Mário Chaves, Wakil CEO lan Kepala Pegawai Urusan Perusahaan Cabo Verde Airlines, negesake pentinge rute anyar iki.

"Porto Alegre minangka kutha sing kebak sejarah lan salah sawijining kutha paling gedhe ing Brasil. Kanthi Fortaleza, Recife, lan Salvador, saiki kita mabur menyang patang kutha ing 10 Top kutha paling gedhe ing Brasil. Hubungan antara Cabo Verde lan Brasil wis suwe lan kita pengin terus nguatake hubungan kasebut karo rute strategis liyane, "jarene.

Rute kasebut diwiwiti kanthi rong sambungan seminggu, ing dina Rebo lan Jumuah antarane Pulau Sal lan Porto Alegre lan Kamis lan Setu ing antarane Porto Alegre lan Sal. Wiwit tanggal 23 Desember, bakal ana sambungan kaping telu, mangkat Sal dina Senin lan mangkat saka Porto Alegre ing dina Selasa.

Kabeh penerbangan bakal nyambung menyang hub internasional Cabo Verde Airlines ing Sal, lan ing kana bakal bisa nyambung menyang tujuan maskapai ing Cabo Verde, Senegal (Dakar), Nigeria (Lagos), Eropa (Lisbon, Paris, Milan lan Roma) , Washington DC lan Boston.

Saliyane koneksi hub ing Pulo Sal, program Stopover Cabo Verde Airlines ngidini para penumpang tetep nginep nganti 7 dina ing Cabo Verde lan kanthi mangkono njelajah macem-macem pengalaman ing Nusantara tanpa biaya tambahan kanggo tiket maskapai.

Rute anyar iki antara Porto Alegre lan Sal ngupayakake nguatake hubungan antarane Brasil lan Cabo Verde, minangka bagean saka strategi perusahaan kanggo pasar Amerika Selatan. Ing Brasil, kajaba Porto Alegre, Cabo Verde Airlines uga mabur menyang Fortaleza, Recife, lan Salvador.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov