Airlines Airport Breaking Georgia News Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Georgia: Larangan penerbangan Rusia ngremehake mata uang nasional Georgia

Pilih basa sampeyan
Georgia: Larangan penerbangan Rusia nyuda mata uang nasional Georgia
Georgia: Larangan penerbangan Rusia nyuda mata uang nasional Georgia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kepala ing Bank Nasional Georgia ngumumake manawa Georgia ngetung kerugian sing ana amarga mandheg penerbangan karo Rusia, lan udakara udakara $ 300 yuta.

"Pernyataan babagan mungkasi penerbangan Rusia, uga penyebaran informasi babagan pambuka sanksi perdagangan resmi utawa informal liyane, wis nyipta kondhisi kanggo depresiasi kurs," ujare pejabat bank kasebut.

Miturut kepala Bank Nasional Georgia, wiwit wiwitan taun iki, mata uang nasional negara kasebut mudhun regane nglawan dolar AS meh 10 persen.

Sadurunge, Perdana Menteri Georgia ngucapake kerugian finansial amarga mandheg penerbangan antara Georgia lan Rusia. Dheweke negesake udakara 350 yuta dolar, sing anggaran negara kasebut ilang sajrone limang wulan - sajrone iki, turis Rusia ora ngunjungi negara Transkasia.

Rusia mungkasi komunikasi udara karo Georgia wulan Juli 2019 sawise demonstrasi oposisi sing dianakake ing Tbilisi.

Wiwit tanggal 16 Oktober, lelungan udhara ing antarane negara-negara diwiwiti maneh. Saiki, ana sawetara penerbangan seminggu saka Moskow menyang Kutaisi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov