24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kuliner India Breaking News News Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Singapura nyedhiyakake pengalaman kuliner ing Delhi

Pariwisata Singapura nyedhiyakake pengalaman kuliner ing Delhi
Chef Chan
ditulis dening Harry S. Johnson

Sajrone 3 dina sabanjure (13-15 Desember), pamiarso menyang Zomaland Delhi ing India bakal ngrasakake panganan saka panganan pertama Bintang Michelin Star, Nasi Ayam Kacang Liao Fan Hawker Chan sing misuwur ing "Zona Pengalaman Singapura. Kajaba iku, dheweke uga bakal bisa ngrasakake masakan khas kayata roti panggang Kaya, Char Kway Teow (Mie Nasi Goreng), Sate Ayam lan Ice Milo dening Nasi lan Mee, rantai restoran populer ing India sing nyedhiyakake masakan Singapura.

The Dewan Pariwisata Singapura (STB) wis kerja sama karo Zomato kanggo Zomaland Musim 2, karnaval panganan lan hiburan ing macem-macem sepuluh kutha kanthi rong format - Zomaland ing Pune, Delhi, Bangalore, Hyderabad lan Mumbai; lan Piknik Zomaland ing Jaipur, Chandigarh, Kolkata, Chennai lan Ahmedabad. Mangga waca Annex A kanggo tanggal Picnics Zomaland lan Zomaland sing isih ana lan mbesuk. Asosiasi iki minangka bagean integral saka upaya STB kanggo makarya karo para panganan ing India liwat pameran panganan lan pengalaman Singapura liwat "Zona Pengalaman Singapura" sing ditunjuk ing Zomaland.

Zona Pengalaman Singapura uga nampilake game sing nyenengake lan interaktif, foto-foto tumrap visual sing apik ing Singapura kaya Gardens By The Bay, Sentosa Wildlife Reservation Singapura, lan Bandara Jewel Changi. Maskot Merlion Singapura "Merli" uga bakal ngucapake salam kanggo para tamu lan moto. Para pamiarsa ing Zona uga duwe kesempatan kanggo menang penawaran menarik lan diskon kanggo obyek wisata lan paket pelayaran Singapura.

Ngomong babagan asosiasi iki karo Zomato, Lim Si Ting, Direktur Wilayah, India & Asia Selatan (Mumbai), Dewan Pariwisata Singapura ujar, "Kita seneng bisa kerja bareng Zomato kaping pisanan, lan percaya Zomaland nyedhaki kita menyang pamirsa India liwat katresnan lan semangat kanggo panganan. Kanthi nyoroti masakan Singapura asli lan macem-macem pilihan panedhaan, kita ngarep-arep bisa narik luwih akeh panganan ing India kanggo ngunjungi Singapura kanthi rasa kuliner. Kita uga seneng banget duwe Hawker Chan saka Nasi Ayam Liao Fan - Hawker lintang pertama ing donya saka Singapura, kanggo nuduhake pasugatan Nasi Ayam Ayam Soya lan crita babagan semangat minangka koki karo pamirsa India. Kita ngarep-arep bisa nuduhake pengalaman liyane sing nyenengi ing Zomaland Delhi lan acara Zomaland liyane sing bakal teka. "

Ing sawetara wulan pungkasan, STB ngluncurake sawetara kegiyatan kanggo melu Foodies, kalebu seri video 3 bagean kanthi irah-irahan #CheatWeek ing Singapura karo koki selebriti India sing misuwur Saransh Goila sing nyoroti tawaran kuliner ing Singapura.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.