Argentina Breaking News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ngunjungi Argentina? Ati-ati sawise turis ditembak ing njaba Hotel Faena Art ing Buenos Aires

Ngunjungi Argentina? Ati-ati sawise turis ditembak ing njaba Hotel Faena Art ing Buenos Aires
dijupuk
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Serangan serep ana ing sanjabane Hotel Faena Art, hotel bintang lima ing Buenos Aires nalika turis Inggris ditembak lan seda lan anake ana ing rumah sakit.

Profil hotel kasebut dhewe: "Yen sampeyan mlaku ing lorong dawa kanthi karpet abang lan bangku jaran ireng, sampeyan ngerti yen sampeyan wis mlebu jagad fantastis Faena. Saka Lounge Lounge, kanthi sofa kulit sing alus lan candelabra kristal menyang Bistro Sur putih lan abang, kanthi endhas unicorn sing nghias tembok, restoran lan bar hotel nggawe desain teater nganti luwih dhuwur. ”

Turis ing Argentina dielingake supaya waspada marang tindak pidana ing dalan, kalebu rampokan bersenjata, lan menehi saran supaya masrahake dhuwit lan barang-barang berharga tanpa ditentang.

Luwih saka 111,000 warga Inggris ngunjungi Argentina ing 2018, miturut Kantor Luar Negeri, sing ujar manawa umume kunjungan "bebas masalah".

Tembakan Brits umur 50 lan 28 taun, digawa menyang rumah sakit sawise diserang ing njaba hotel ing ibukota Argentina.

Bapake wis ditembak ing dodo lan seda, nalika putrane lara ing paha. Kantor Luar Negeri Inggris ujar manawa nyengkuyung kulawarga loro wong Inggris sawise kedadeyan ing Buenos Aires.

Wong-wong kasebut diarani lara ing perjuangan amarga disasarake karo perampok sepeda motor ing cedhak lawang Faena Art Hotel, ing distrik Puerto Madero distrik Buenos Aires, udakara jam 11:00 wektu lokal (14:00 GMT) .

Juru bicara Kantor Luar Negeri Inggris ujar: "Kita ndhukung kulawarga rong wong Inggris sawise kedadeyan ing Buenos Aires, lan wis kontak karo pejabat lokal ing kana."

Turis dielingake supaya waspada marang tindak pidana ing dalan, kalebu rampokan bersenjata, lan menehi saran supaya masrahake awis lan barang-barang berharga tanpa perlawanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.