24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Iran Breaking News News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Industri Pariwisata Iransia Akeh: Sanksi AS ora masalah

Iran
Iran
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Sanksi AS gagal mandheg tuwuh lan ngrembaka industri pariwisata Iran.

Iki miturut IranDeputy Kepala Organisasi Warisan Budaya, Pariwisata lan Kerajinan Iran (CHHTO) Mohammad Khayyatian nalika ngumumake manawa mayuta-yuta turis wis ngunjungi Republik Islam Iran ing sawetara wulan kepungkur sanajan sanksi AS.

Industri pariwisata Iran ana ing jalur sing bener lan maju kanthi apik, Mounesan sing dadi wakil presiden ujar manawa ora ana ing sesi Parlemen kanggo ngrembug babagan transformasi CHHTO menyang kementerian.

Ing 2017, turis asing sing ngunjungi Iran udakara 4.7 yuta. Ing taun 2018, cacahe ana 7.7 yuta.

Udakara Maret 2018, peringatan pemberitahuan pamrentah babagan tindak-tanduk pamrentah AS lan mundur saka kesepakatan nuklir Iran ditanggepi, mula para pemimpin industri pariwisata wiwit ngrencanakake supaya tumindak kasebut ora mengaruhi jumlah turis sing ngunjungi.

Nemtokake target pasar anyar kanggo pariwisata minangka reaksi. Pengabaian visa siji arah karo Oman lan China minangka tanggepan .. Saka Oman, Iran nampa 4,700 turis. Jumlah kasebut wis tekan 12,400 turis sajrone telung wulan kepungkur.

Nganti saiki, turis ngunjungi Iran kanggo nampa perawatan medis, saliyane nindakake ziarah wis ngasilake akeh bathi kanggo negara kasebut, luwih-luwih saka bathi sing digawa turis Eropa, "jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.