24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Kabar Breaking Malaysia News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Swiss-Belhotel International debut ing Malaysia kanthi hotel mewah Kuantan

Swiss-Belhotel International nggawe debut Malaysia kanthi hotel mewah Kuantan
Swiss-Belhotel International debut ing Malaysia kanthi hotel mewah Kuantan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dhasar Hong Kong Swiss-Belhotel Internasional klompok hotel ngumumake peluncuran hotel perdana ing Malaysia, minangka langkah utama ing strategi ekspansi global.

Swiss-Belhotel Kuantan, hotel waterfront anyar ing Tanjung Lumpur ing pesisir kulon Semenanjung Malaysia bakal dununge mung 2 kilometer saka Kuantan, ibukutha negara bagian Pahang. Properti pinggir laut dijadwalake mbukak ing Q1 2020.

Hotel kasebut dadi bagean saka Kuantan Waterfront Resort City (KWRC), kompleks pariwisata terintegrasi pertama negara bagian Pahang, pembangunan 202 hektar, pangembangan campuran sing dilengkapi mall ritel, pusat konferensi, omah, pusat kesehatan, marina lan fasilitas hiburan, plus bar banyu lan restoran.

Bandara Sultan Ahmad Shah saka Kuantan mung berjarak 25 menit, nawakake sambungan langsung menyang Kuala Lumpur, Singapura lan Pulau Pinang. Link rel sing direncanakake uga bakal nyuda wektu lelungan darat saka Kuala Lumpur dadi mung sakjam.

"Malaysia minangka salah sawijining tujuan paling populer ing Asia Tenggara lan kita seneng ngenalake standar internasional Swiss-Belhotel menyang Kuantan, lan pusat regional sing berkembang. KWRC minangka pangembangan anyar sing luar biasa sing bakal ngowahi industri pariwisata ing wilayah kasebut, nggawe pilihan anyar sing apik kanggo sektor santai lan MICE. Kita seneng dadi bagean integral saka proyek iki lan ngarepake sambutan ing Kuantan ing wiwitan taun 2020, "ujare Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International.

Swiss-Belhotel International uga ngrencanakake bakal ngenalake properti anyar menyang tujuan utama Malaysia ing mangsa ngarep, kalebu Kuala Lumpur lan Melaka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov