Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Marriott International nggawa W Brand menyang Kairo

Marriott nggawa W Brand menyang Kairo
Marriott nggawa W Brand menyang Kairo
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Situs jeneng ngumumake perjanjian karo pangembang real estate Kairo Anyar, Landmark Sabbour, kanggo nggawa W Brand menyang Kairo, negesake permintaan mewah sing tuwuh ing Mesir.

Diarepake bakal dibuka ing taun 2024, W Kairo bakal mapan ing 1-Sembilan puluh - pangembangan campuran 300,000 sqm ing distrik Kairo Anyar sing anyar sing nyedhiyakake ruang ritel, komponen komersial lan perumahan. Hotel anyar iki dununge mung 25 kilometer saka Bandara Internasional Kairo.

"Kita seneng bisa kolaborasi karo Landmark Sabbour kanggo nemtokake kemewahan modern ing salah sawijining tujuan lelungan sing paling nggumunake ing jagad iki. Penandatanganan iki ora mung nggambarake komitmen kita marang Mesir nanging uga nguatake permintaan merek W Hotels ing wilayah iki lan ing saindenging jagad, "ujare Alex Kyriakidis, Presiden & Managing Director, Timur Tengah & Afrika, Marriott International.

Eng. Amr Sultan, Managing Director of Landmark Sabbour, nambah, "Kolaborasi kita karo Marriott International minangka tonggak penting liyane ing pertumbuhan kita; iki luwih nuduhake komitmen kita kanggo kolaborasi karo pimpinan industri lan minangka kesempatan kanggo nggabungake layanan sentris pelanggan unik Hotel W menyang baris produk kelas atas ing 1-Nasi puluh. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov