Asosiasi Warta Warta Breaking Bahama Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Direktur Pariwisata Bahamas dijenengi Direktur Pariwisata Karibia taun iki

Pilih basa sampeyan
Direktur Pariwisata Bahamas dijenengi Direktur Pariwisata Karibia taun iki
Direktur Jenderal Pariwisata Bahamas Joy Jibrilu
ditulis dening editor

Direktur Jenderal Joy Jibrilu ngematake para ahli pariwisata terkemuka kanggo menang penghargaan Travel Caribbean

Kepengurusan ahli lan penanganan sing pas kanggo iklim pasca Dorian ing Bahama mung sawetara atribut sing nyedhiyakake Direktur Jenderal Pariwisata Jenderal Bahamas, Joy Jibrilu, gelar Direktur Pariwisata Karibia taun iki, miturut Penghargaan Perjalanan Karibia.

Direktur Jenderal Pariwisata Kementerian Pariwisata & Penerbangan Bahama Ibu Joy Jibrilu nanggapi pengumuman penghargaan kasebut:

“Aku isih ngolah gravitasi penghargaan bergengsi kaya ngono. Pancen asor, nyenengake pribadi lan cara sing paling apik, sing wis suwene wis setaun. Penghargaan iki ora mung kanggo aku; iki minangka asil pungkasan saka upaya kolaborasi saka tim sing luar biasa. Saka tim komunikasi menyang tim sales global, kanthi tliti makarya bebarengan karo sesanti sing jelas lan ringkes. Topan Dorian bisa uga minangka tantangan paling gedhe sing wis diadhepi bangsa kita. Lumrahe, kerusakan saka Dorian dadi perhatian media internasional. Penting banget kanggo kita ngatur kanthi cepet narasi sawise badai, kanggo nyebar pesen sing akurat babagan efek badai ing papan sing dituju, kanggo mesthekake yen jagad ngerti yen mung loro pulau kita sing kena badai lan mayoritas pulau kita ora kena pengaruh lan mbukak bisnis. ”

Diluncurake ing 2014, Penghargaan Perjalanan Karibia minangka perayaan utama wisata lan wisata paling apik ing wilayah kasebut. Pemenang dipilih dening staf editorial The Caribbean Journal lan jaringan kontributor lan adhedhasar riset sepanjang taun lan pengalaman lan informasi plancongan ing lapangan.

"Joy Jibrilu wis nindakake tugas sing apik banget kanggo Bahama sajrone taun paling dhuwur lan kahanan tragis, wiwit gelombang pariwisata sing cepet ing taun kepungkur kanthi tenang nggawa tujuan kasebut liwat tragedi Topan Dorian - lan kanthi cepet njaluk pesen babagan kepiye lan ing ngendi arep ngunjungi Bahama, "ujare Alexander Britell, Editor Kepala lan Pendiri The Caribbean Journal.

Ibu Jibrilu diangkat dadi Direktur Jenderal Menteri Pariwisata lan Penerbangan Bahama ing wulan Mei 2014, ing kana dheweke kerja kanthi semangat kanggo promosi Kepulauan Bahama. Dheweke miwiti karir pamrentahan ing taun 2005 kerja dadi konsultan lan banjur dadi penasihat hukum kanggo Menteri Keuangan. Jibrilu banjur dadi Direktur Investasi kanggo Otoritas Investasi Bahamas, ing kana dheweke dadi tanggung jawab kanggo fasilitasi kabeh proyek FDI lan negosiasi lan makarya ing Heads of Agreements kanggo pembangunan turisme utama, kalebu resort Baha Mar $ 3 milyar.

Sadurunge gabung karo sektor publik ing Bahama, Ibu Jibrilu, pengacara kanthi profesi, manggon ing Afrika Kulon lan Inggris, dheweke kerja ing bidang pendidikan internasional, dadi Direktur Asosiasi Sekolah Internasional ing Afrika (AISA) sangang taun . Sajrone wektu kasebut, dheweke mlaku-mlaku kanthi akeh ing saindenging Afrika sub-Sahara sing nyedhiyakake pelatihan babagan tata kelola dewan lan penasihat hukum babagan kontrak internasional, reformasi lembaga, resolusi perselisihan, arbitrase lan pencegahan konflik.

“Dadi jenenge Direktur Pariwisata Taun iki dening Caribbean Journal, penerbitan publikasi regional sing misuwur, minangka penghargaan sing apik banget sing tegese aku, pribadi, lan uga tujuan sing dituju. Penghargaan iki mujudake taun sing ngerteni kita ing Bahama munggah kanggo nemoni salah sawijining tantangan paling gedhe tumrap ekonomi pariwisata kita, "ujare Direktur Jenderal Joy Jibrilu.

Direktur Jenderal saiki melu jabatan limang wong liyane sing wis nampa penghargaan khas kasebut wiwit didegake. Presentasi resmi kasebut bakal dianakake ing Pasar Hotel & Pariwisata Karibia Karibia ing Baha Mar, 21 - 23 Januari 2020.

Penghargaan Wisata Karibia, sing pisanan diluncurake ing 2014, minangka perayaan utama wisata lan wisata paling apik ing wilayah kasebut. Pemenang dipilih dening staf editorial Caribbean Caribbean adhedhasar riset ing saindenging taun lan pengalaman lan informasi plancongan ing lapangan.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Bahama, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.