Airlines Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam CEO mung Vietnam ing dhaptar 100 Wanita Paling Kuat ing Dunia ing taun 2019

Vietnam CEO mung Vietnam ing dhaptar 100 Wanita Paling Kuat ing Dunia ing taun 2019
Vietnam CEO mung Vietnam ing dhaptar 100 Wanita Paling Kuat ing Dunia ing taun 2019
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden & CEO af Vietnam, Ms Nguyen Thi Phuong Thao wis ditunjuk ing dhaptar 100 Wanita Paling Kuat ing Dunia 2019 dening Forbes, sawise dheweke kalebu ing dhaptar wanita paling kuat ing Asia. Ibu Nguyen Thi Phuong Thao minangka siji-sijine wanita sing makili Vietnam sajrone telung taun berturut-turut.

Ing tanggal 13 Desember 2019, Forbes ngramal manawa total aset CEO sing nggawe miliarder Vietjet dadi $ 2.7 milyar, sing uga nggawe dheweke dadi wanita Vietnam ing dhaptar miliarder Dolar Forbes. Ms Nguyen Thi Phuong Thao uga ketua Grup multi-sektor Sovico, HDBank lan akeh bisnis real estate liyane.

Dhaptar Wanita Paling Kuat ing Forbes, kalebu wanita ing sektor bisnis, keuangan, media, politik, sosial / filantropi / LSM lan teknologi. Peringkat tahunan adhedhasar macem-macem kategori kayata kualitas aset, paparan media, segmen lan pengaruh internasional.

Nomer nomer 1 ing dhaptar Forbes ing taun 2019 yaiku Kanselir Jerman - Angela Merkel, diikuti karo Direktur Utama Dana Moneter Internasional - Christine Lagarde, Speaker Dewan Perwakilan AS - Nancy Pelosi lan Melinda Gates.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov