Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Fiji Breaking News India Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fiji Pariwisata Nguatake Pasar India Kanthi Eksekutif Anyar

Fiji Pariwisata Nguatake Pasar India Kanthi Eksekutif Anyar
Fiji Pariwisata nunjuk Pak Sunil Menon
ditulis dening editor

Fiji Pariwisata ngumumake janjian Country Manager anyar kanggo India, Pak Sunil Menon.

Ing peran sadurunge, Pak Menon tanggung jawab ngrancang strategis, penjualan, pemasaran, lan perangkat tambahan ing papan pariwisata; DMC ing Yunani, Yordania, Vietnam, Kenya, Australia, lan Selandia Baru; jaringan hotel kaya Hotel Kayu Manis; lan resort kayata Sri Lanka, Maldives lan Jumeirah Group of Hotels.

Ing sambutan Pak Menon ing jabatan kasebut, Pariwisata Fiji Manajer Regional Asia, Ibu Kathy Koyamaibole, ujar manawa India minangka pasar strategis kanggo Fiji.

Ms. Koyamaibole ujar: "Pengunjung sing teka ing pasar iki wis terus tuwuh sajrone sawetara taun kepungkur. Kita ngarep-arep bisa nggayuh sukses iki liwat kepemimpinan anyar ing pasar kanthi diangkat karo Sunil.

“Pak Menon wiwitane miwiti karir luwih saka 2 dekade kepungkur ing industri maskapai lan duwe cekap kompeten kanggo ngunggahake tujuan Fiji sing dituju ing India. Cathetan trek kasebut bisa dienggo dhewe lan ndadekake dheweke bisa ngiyatake lan tuwuh ing ngarsane Fiji ing India lan lingkaran perdagangan. "

Menon wiwit kerja ing peran anyar dheweke dina Senen, 2 Desember 2019, lan adhedhasar ing Mumbai, India.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.