Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Amerika ora teka: Kuba gagal nggayuh tujuan turis 2019

Pilih basa sampeyan
Amerika ora teka: Kuba gagal nggayuh tujuan turis ing taun 2019
Amerika ora teka: Kuba gagal nggayuh tujuan turis ing taun 2019
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pangarep-arep saka panguwasa Kuba manawa paling ora 5 yuta turis bakal ngunjungi pulau kasebut ing taun 2019 durung kayektenan: ing pungkasan taun iki mung ana luwih saka 4 yuta turis sing direkam.

4.7 yuta turis sing ngunjungi Cuba wektu iki pungkasan taun, lan taun iki negara ngarep-arep bisa ngluwihi tandha 5 yuta.

Ternyata, alasan penurunan aliran turis yaiku nyepetake larangan perjalanan para turis saka Amerika Serikat.

Amarga iku, jumlah pengunjung bisa mudhun meh 800 ewu turis. Pengunjung saka Amerika Serikat saiki diidini mung menyang Havana. Kabeh pelayaran Amerika menyang Kuba dibatalake.

Akibate, ing Desember taun iki, turis luwih sithik ing pantai - sanajan iki wis diwiwiti musim dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov