Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ Warta Mewah rapat News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Royal Caribbean Ngenalake Loro Konsep Restoran 5-Bintang Anyar

Pilih basa sampeyan
Sandal Royal Caribbean Ngenalake Rong Konsep Restoran 5-bintang Anyar
Deleng ing restoran Spice saiki mbukak ing Sandals Royal Caribbean
ditulis dening editor

Resor Termasuk Kemewahan® Ngembangake Penawaran Mangan Global Gourmet ™ 5 Bintang kanthi Opening Spice lan Bombay Club

Resor Sandals® seneng banget ngumumake manawa Sandal Royal Caribbean, sing dununge ing Montego Bay, Jamaika, ngembangake tawaran panedhaan Global Gourmet ™ 5-bintang kanthi rong konsep restoran anyar - Rempah-rempah lan Klub Bombay. Saiki wis dibuka kanthi resmi, para tamu bisa uga duwe kualitas, keaslian lan pilihan sing luwih akeh nganti 20 restoran liyane ing Sandals Royal Caribbean lan Sandals Montego Bay sing cedhak.

Rempah-rempah nyedhiyakake favorit Pan-Caribbean kanggo pengalaman restoran pulau asli. Kanthi pilihan sarapan sing enak lan tema prasmanan makan siang saben dina sing ganti kanthi pilihan sing wis ditrapake, Rempah-rempah nggawa rasa saka kabeh ndonya menyang sak papan. Ing wayah wengi, para tamu bisa ngombe panganan sing dicampur karo rempah-rempah Karibia sing populer kaya pimento, pala lan kayu manis. Karo lingkungan tropis lan keramahan sing apik banget ditambah karo pilihan restoran Robert Mondavi Twin Oaks® sing luar biasa lan minuman keras premium, Rempah-rempah nyedhiyakake suar Karibia menyang menu kanggo pengalaman mangan sing eksotik.

Sandals Resorts uga seneng ngenalake tarif India sing arum kanthi sing populer Klub Bombay nganti Sandal Royal Caribbean. Minangka restoran eksklusif India, Klub Bombay pamer masakan India sing narik ati. Nampilake koleksi sajian khas sing enak kayata Udang Pakoras lan Mentega Ayam, uga pilihan vegan lan vegetarian, kayata gobhi aloo lan peluru sayuran, Klub Bombay minangka papan sing paling apik kanggo pemandangan sing apik, wektu sing pas, lan beya endah.

Sandals Resorts International terus-terusan ngluwihi pangarepan para tamu kanthi program makan Global Gourmet ™ 5-Star kanthi nawakake pengalaman mangan sing luwih khas lan asli ing resort. Apa nyedhiyakake para koki sing wis terlatih internasional kanggo nyedhiyakake 23 konsep kuliner unik - saka India lan Prancis, nganti Italia lan Jepang - utawa nggawe manawa 90 persen kabeh panganan diwenehi sumber lokal kanggo nggawe panganan sing paling asli, Sandals Resorts ngidini para tamu njupuk rasa ing perjalanan ing saindenging jagad tanpa kudu metu saka resor.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan loro restoran anyar sing saiki mbukak ing Sandals Royal Caribbean, monggo klik kene.

Sandal Royal Caribbean Ngenalake Rong Konsep Restoran 5-bintang Anyar

Bombay Club, saiki mbukak ing Sandals Royal Caribbean

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.