Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ Warta Mewah rapat News Resorts Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal & Pantai Nggawe Sandal Pilih Runcation Reggae Marathon LIV + Acara

Pilih basa sampeyan
Draft otomatis
Participants of the Sandals Select Runcation Reggae Marathon LIV+ event in Negril, Jamaica
ditulis dening editor

Tamu Sandal Select nggawe preinan dadi "Runcation" kanggo taun 19th Reggae Marathon taunan ing Negril, Jamaika

 Perusahaan resor Luxury Included® bubar ngrampungake acara Sandal Select LIV + Runcation sing direncanakake udakara taun 19th tahunan Reggae Marathon tanggal 8 Desember 2019, ing Negril, Jamaika. Thanks kanggo paket LIV + eksklusif, tamu Sandal Pilih sing nginep ing Sandal Negril lan Pantai Negril bisa melu balapan maraton utama, setengah maraton lan balapan 10K sing ana ing sadawane pantai pasir putih putih sing misuwur ing Negril, nalika ngrasakake fasilitas mewah Termasuk® ing dalan.

Acara LIV + Runcation, sing ditindakake wiwit tanggal 5-10 Desember, diwiwiti kanthi resepsi koktail sambutan kanggo para pelari kanggo nyampur lan nyampur nalika njupuk paket Reggae Marathon lan swag Team Select Sandal. Kanggo mbukak mobil sadurunge balapan gedhe, para tamu melu pesta pasta ing Cucina Romana Sandals Negril sing enak. Sawise ngrampungake balapan, balapan mlayu menyang Finish Line Beach Bash & Award Award sing dianakake dening Reggae Marathon, sadurunge leren ing pijet pasca maraton lan "Spa-ty" karo Red Lane® Spa sing menang karo Sandals and Beaches. Para tamu banjur dirawuhi nedha bengi penghargaan khusus ing Sandals Negril's Bayside Restaurant sadurunge ngrasakake sedina muput kanggo istirahat, santai lan pulih. Kanthi luwih saka rolas peserta saka Amerika Utara lan Eropa, tamu Sandal Select mlayu ing jarak - maraton lengkap, setengah lan 10K - kanthi siji peserta ing pungkasan umur 60-an utamane ngrampungake 46 dheweketh setengah maraton, inspirasi lan motivasi kabeh klompok.

Sandal Pilih Ganjaran - Program hadiah utama Sandal lan Beaches® Resorts - nawakake kesempatan kanggo tamu supaya bisa entuk poin sing bisa ditebus ing mangsa ngarep lan gratis, pangenalan khusus lan hadiah VIP, diskon apik banget lan akses menyang paket LIV + eksklusif kaya acara Sandal Select Runcation. Sandals® Resorts bubar nggawe registrasi ing Program Ganjaran Pilih Sandal luwih bisa dipikolehi saka sadurunge kanthi ngidini sapa wae bisa gabung tanpa pesenan sadurunge, nggawe tambahan eksklusif kasebut mung bisa klik.

Sandal Select Runcation Reggae Marathon LIV + taun ngarep bakal diluncurake 3-8 Desember 2020, tanggal 20th Reggae Marathon taunan tanggal 6 Desember. Kanggo informasi luwih lengkap babagan acara Sandal Select taun ngarep, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.