Perjanjian Pemasaran Tandha Kulit kanggo India

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Skinvisible1_1196981594

Skinvisible, Inc. (Papan Buletin OTC: SKVI / www.skinvisible.com), seneng ngumumake manawa dheweke wis mlebu perjanjian pemasaran karo Avani International kanggo India. Iki sawise woro-woro anyar Skinvisible sing diwenehi paten lengkap ing India kanggo sistem pangiriman polimer proprietari Skinvisible, Invisicare.

Print Friendly, PDF & Email

Skinvisible, Inc. (Papan Buletin OTC: SKVI / www.skinvisible.com), seneng ngumumake manawa dheweke wis mlebu perjanjian pemasaran karo Avani International kanggo India. Iki sawise woro-woro anyar Skinvisible sing diwenehi paten lengkap ing India kanggo sistem pangiriman polimer proprietari Skinvisible, Invisicare. Invisicare nambah pangiriman produk dermatologi topikal ing kulit.

Kesepakatan karo Avani minangka bagean saka strategi terus Skinvisible kanggo nggedhekake jangkauan kanthi cepet ing saindenging jagad. Avani bakal golek lisensi ing India kanggo produk topikal sing dikembangake Skinvisible kanggo perawatan kukul, infeksi jamur, dermatitis atopik lan pembersih tangan. Dheweke uga bakal nggampangake studi klinis lan manufaktur ing India.

"Penting, Skinvisible bisa nggawe kemitraan karo perusahaan kayata Avani amarga wis nggawe hubungan karo perusahaan barang-barang farmasi lan konsumen ing India. Iki mbantu kita nglacak upaya pemasaran kanthi cepet ing negara kasebut lan ngasilake biaya lisensi lan royalti luwih cepet tinimbang pemasaran ing India, "ujare Pak Terry Howlett, Presiden lan CEO Skinvisible Inc.

"India lan populasi sing saya akeh luwih saka 1 milyar wong nawakake kesempatan pasar sing luar biasa kanggo Skinvisible lan teknologi lan produk Invisicare," ujare Ash Chawla, Ketua & CEO Avani. "Kesepakatan iki ngidini kita ngenalake Invisicare menyang pabrikan farmasi India sing ngerti butuh teknologi iki."

Babagan Invisicare®
Skinvisible wis paten teknologi lan merek dagang sistem pangiriman polimer Invisicare®. Invisicare minangka kombinasi polimer hidrofilik lan hidrofobik sing ngemot bahan aktif ing kulit sajrone wektu sing suwe. Iki ora ana gandhengane lan ngidini ambegan kulit sing normal lan kringet nalika moisturizing lan nglindhungi saka cahya saka macem-macem iritasi lingkungan. Deleng: www.Invisicare.com.

Babagan Skinvisible Farmasi, Inc.
Skinvisible Farmasi minangka perusahaan riset lan pangembangan sing tujuan utamane yaiku menehi lisensi formulasi proprietari karo Invisicare® kanggo perusahaan farmasi lan kosmeceutika uga ngewangi perusahaan kanggo revitalisasi utawa nambah produk perawatan kulit sing ana. Skinvisible nampa kombinasi biaya riset lan pangembangan, biaya lisensi wiwitan, lan royalti sing isih ana sajrone urip paten Invisicare. Deleng: www.skinvisible.com.

Babagan Avani International
Avani International minangka perusahaan pangembangan bisnis utama, kanthi layanan wiwit saka komersialisasi produk nganti diluncurake, pemasaran, penjualan, lan distribusi kanggo industri farmasi, bioteknologi lan piranti medis. Avani seneng hubungan sing kuat karo pabrikan ing India lan ngrintis hubungan lan pertumbuhan bisnis antarane AS lan perusahaan India sajrone limang taun kepungkur. Deleng: www.avaniinternational.com.

Print Friendly, PDF & Email