24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Taiwan ngarepake pariwisata Tiongkok bakal mundhak sawise Ma dipilih maneh

0a8_1552
0a8_1552
ditulis dening editor

Jumlah turis Tionghoa sing ngunjungi Taiwan kemungkinan bakal melu pemilihan Presiden Ma Ying-jeou maneh, ujare wong njero pariwisata wingi.

Print Friendly, PDF & Email

Jumlah turis Tionghoa sing ngunjungi Taiwan kemungkinan bakal melu pemilihan Presiden Ma Ying-jeou maneh, ujare wong njero pariwisata wingi.

Roget Hsu, sekretaris jenderal Asosiasi Agen Perjalanan ROC, Taiwan, ujar manawa industri ngramal kedadeyan 2 yuta turis Tiongkok taun iki, amarga hubungan antara Taiwan lan China bakal terus ningkat sajrone masa jabatan kaping pindho Ma.

Jumlah turis Tionghoa sing ngunjungi Taiwan taun kepungkur udakara 1.79 yuta, nuduhake statistik Biro Pariwisata.

Kanthi diskusi anyar babagan pertukaran pariwisata lintas-selat sing diarepake bakal diwiwiti sawise liburan Taun Anyar Imlek, Hsu ujar, luwih akeh insentif lelungan sing dikarepake.

Program lelungan independen (FIT) gratis, sing diluncurake wulan Juni taun kepungkur, ngidini nganti 500 wong Tionghoa saka Beijing, Shanghai lan Xiamen bisa ngunjungi Taiwan saben dina.

Sanajan asil awal program durung memuaskan, kurang saka 20 FIT sing teka saben dina ing rong wulan kapisan, Hsu ujar manawa efek kasebut bakal dadi luwih jelas ing pungkasan taun iki.

Pandangane didhukung dening statistik Badan Imigrasi Nasional wulan pungkasan, sing ujar manawa jumlah FIT wis mlumpat sacara signifikan ing paruh pungkasan taun kepungkur.

Miturut data, jumlah FIT sing teka ing wulan Oktober yaiku 6,679 lan 6,729 ing wulan November.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.