Turis Ora Kena Wabah Ebola

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

(eTN) - PELANCONG sing ngunjungi wilayah Rwenzori ora duwe risiko nyekel Ebola, direktur eksekutif Otoritas Margasatwa Uganda ujar laporan Geresom Musamali.

Moses Mapesa wingi ujar manawa kebersihan lan praktik sanitasi sing apik ditekanake ing fasilitas turis sing kalebu taman nasional Ratu Elizabeth lan Kibaale lan pucuk es Margarita ing gunung Mt. Rwenzori.

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - PELANCONG sing ngunjungi wilayah Rwenzori ora duwe risiko nyekel Ebola, direktur eksekutif Otoritas Margasatwa Uganda ujar laporan Geresom Musamali.

Moses Mapesa wingi ujar manawa kebersihan lan praktik sanitasi sing apik ditekanake ing fasilitas turis sing kalebu taman nasional Ratu Elizabeth lan Kibaale lan pucuk es Margarita ing gunung Mt. Rwenzori.

Nolak laporan manawa pejabat satwa wis menehi peringatan Ebola kanggo turis, Mapesa ujar: "Ora ana wong sing bisa nyekel Ebola anggere padha mlumpat menyang kendaraan turis ing Kampala lan langsung menyang hotel lan pondokan ing taman nasional lan game cadangan.

Mapesa negesake manawa staf panguwasa satwa urip ing njero taman lan cadangan, adoh saka desa-desa sing dilaporake kasus Ebola. Dheweke ujar manawa durung ana penurunan lalu lintas turis.

Luwih saka 80 wong kacarita kejiret penyakit virus agawe ing wilayah Rwenzori.

allafrica.com

Print Friendly, PDF & Email