Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuwait Breaking News News Rilis pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad Airways mlebu perjanjian codeshare karo Kuwait Airways

Etihad Airways mlebu perjanjian codeshare karo Kuwait Airways
Etihad Airways mlebu perjanjian codeshare karo Kuwait Airways
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab, lan maskapai bendera Kuwait, Kuwait Airways, wis mlebu kemitraan codeshare babagan layanan sing dipilih kanggo pemesanan tanggal 22 Desember 2019, kanggo lelungan wiwit 5 Januari 2020.

Tundhuk persetujuan peraturan, Etihad bakal nyelehake kode 'EY' ing penerbangan Kuwait Airways sing dioperasikake saka Abu Dhabi menyang Kuwait, Najaf lan Dhaka.

Sabanjure, Kuwait Airways bakal menehi kode 'KU' ing penerbangan Etihad saka Kuwait menyang Abu Dhabi, Belgrade, Casablanca, Rabat, Khartoum, Johannesburg, Lagos, Nairobi, Pria ing Maladewa, lan Mahe ing Seychelles.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, ujar: "Iki minangka langkah pertama sing bisa dienggo dadi hubungan sing saling nguntungake lan tuwuh antarane Kuwait Airways, salah sawijining maskapai paling tuwa lan paling berpengalaman ing wilayah kasebut, lan Etihad, salah sawijining sing paling enom lan paling misuwur. Jaringan gabungan lan keuntungan produk saka kolaborasi codeshare karo Kuwait Airways bakal ngasilake mupangat kanggo para pelanggan, nggawe hubungan sing kuat ing antarane rong negara kita, nalika nyedhiyakake kenyamanan lan layanan perhotelan sing apik banget.

"Kajaba iku, menehi Etihad akses sing durung pernah ana sadurunge menyang pasar penting sing ora dilayani dening Etihad, utamane menyang Irak lan Bangladesh, ing endi kita duwe lalu lintas titik-titik lan transfer sing signifikan, lan nglengkapi layanan sing ana ing kutha-kutha kayata Istanbul, supaya kita bisa saiki nawakake penerbangan menyang gerbang sekunder kutha. ”

Kamel Al-Awadhi, Kepala Eksekutif Kuwait Airways, ujar: "Kita nampi Etihad minangka mitra codeshare. Kemitraan anyar iki bakal nyedhiyakake konektivitas sing luwih apik lan nambah kenyamanan kanggo para pelanggan, sing bisa ngarepake level layanan sing padha sing bisa ditampa saka maskapai penerbangan nalika lelungan nganggo codeshare menyang lan saka Kuwait menyang Abu Dhabi lan sateruse.

"Kesepakatan kasebut bakal ndhukung operasi Kuwait Airways lan Etihad ing antarane rong kutha ibukota kita lan nyedhiyakake luwih akeh pilihan lelungan ngluwihi loro gerbang kasebut. Kemitraan codeshare bakal menehi kesederhanaan kanggo tuku penerbangan panyambungan ing kaloro maskapai kanthi nggunakake siji reservasi, njamin pengalaman apik sajrone kabeh lelungan. Penumpang lan agen perjalanan bakal bisa langsung memesan penerbangan kasebut liwat sistem reservasi situs web lan agen. Kajaba iku, kemitraan codeshare iki ora mung bakal nambah hubungan antarane rong maskapai nanging uga hubungan sing kuat ing antarane negara-negara persaudaraan Kuwait lan Uni Emirat Arab. ”

Etihad Airways saiki ngoperasikake limang penerbangan saben dina bali antarane Abu Dhabi lan Kuwait, lan Kuwait Airways nglayani Abu Dhabi kanthi layanan saben dinane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov