24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong News Rilis pers Warta Breaking Singapura Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietjet ngluncurake penerbangan Taipei, Singapura lan Hong Kong saka Da Nang

Vietjet ngluncurake penerbangan Taipei, Singapura lan Hong Kong saka Da Nang
Vietjet ngluncurake penerbangan Taipei, Singapura lan Hong Kong saka Da Nang
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietnam wis miwiti telung layanan sing nyambungake Da Nang karo pusat utama ing jagad - Taipei, Singapura lan Hong Kong.

Rute anyar kasebut diarepake supaya para turis Vietnam lan internasional duwe kesempatan kanggo lelungan kanthi gampang, ora mung ing Da Nang, kutha pesisir ing Vietnam tengah, nanging uga menyang Indochina lan wilayah Asia Tenggara. Vietnam saiki ngoperasikake 12 rute internasional lan domestik menyang lan saka Da Nang.

Upacara penerbangan diresmekake dianakake ing kabeh tujuan kanthi ana Wakil Presiden Vietjet Do Xuan Quang sing bakal nampani para penumpang pertama sing teka ing Bandara Internasional Da Nang saka Taipei lan Singapura. Ing penerbangan perdana, penumpang seneng nampa hadiah apik saka kru penerbangan.

Rute Da Nang - Taipei dioperasikake saben dina wiwit tanggal 19 Desember 2019 nggunakake pesawat A320 / A321 sing anyar lan modern. Flight mangkat saka Da Nang jam 10:50 lan tekan Taipei jam 14:30. Penerbangan bali diwiwiti saka Taipei jam 15:30 lan tekan Da Nang jam 17:30 (Kabeh ing wektu lokal). Mung udakara telung jam, penumpang siyap njelajah Taipei - salah sawijining kutha paling rame ing Asia.

Rute Da Nang - Singapura dioperasikake saben dina wiwit tanggal 20 Desember 2019 kanthi durasi penerbangan udakara 2 jam 40 menit saben sikile. Pesawat mangkat saka Da Nang jam 12:20 lan tekan Singapura jam 15:55. Penerbangan bali diwiwiti saka Singapura jam 10:50 lan tekan Da Nang jam 12:30 (Kabeh ing wektu lokal). Vietnam saiki duwe telung rute sing nyambung Vietnam lan Singapura, kalebu Hanoi / HCMC / Da Nang - Singapura kanthi frekuensi total patang penerbangan saben dina.

Rute Da Nang - Hong Kong dioperasikake saben dina wiwit tanggal 20 Desember 2019 kanthi durasi udakara udakara 1 jam 45 menit saben sikil. Pesawat mangkat saka Da Nang jam 12:45 lan tekan Hong Kong jam 15:30. Penerbangan bali mangkat saka Hong Kong jam 17:20 lan tekan Da Nang jam 18:05 (Kabeh ing wektu lokal). Vietnam saiki lagi ngoperasikake telung rute sing nyambungake Vietnam lan Hong Kong, kalebu HCMC / Phu Quoc / Da Nang - Hong Kong kanthi frekuensi total telung penerbangan saben dina.

Vietjet minangka game changer, nggawe revolusi ing industri penerbangan Vietnam, nyumbang kanggo pangembangan ekonomi lan pariwisata lokal ing tujuan jaringan. Pesawat Vietjet dicet nganggo warna bendera Vietnam, nggawa simbol pariwisata lan mabur kanthi lagu Hello Vietnam kanthi lengkap makili gambar-gambar bangsa Vietnam, alam lan wong-wong kanggo kanca ing limang bawana. Iki nyebrang luwih saka 80 tujuan internasional ing Malaysia, China, India, Jepang, Korea Selatan, Thailand, Singapura lan Indonesia.

Minangka maskapai penerbangan rakyat, Vietjet terus mbukak rute anyar kanggo nggawa luwih akeh kesempatan penerbangan kanthi rega sing cukup kanggo kabeh wong. Kanthi semangat "keamanan, kebahagiaan, kemampuan lan ketepatan wektu", Vietjet kanthi bangga nggawe pengalaman mabur sing apik kanggo para penumpang pesawat anyar kanthi kursi sing kepenak, pilihan saka sangang panganan panas sing enak sing ditawakake para kru kabin sing apik lan grapyak uga akeh liyane layanan tambahan modern ing platform e-commerce.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov