24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Kepiye skor sepak bola nyata pengaruh posisi peringkat klub

bal-balan
bal-balan
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Rating klub langsung gumantung karo pertunjukan ing turnamen kanthi tanggungan UEFA. Saben kompetisi nggawa poin menyang piggy bank, sing ditambah karo prestasi taun-taun sadurunge. Adhedasar iki, saben wong skor bal-balan miturut patronase UEFA nambah nomer total jumlah poin sing wis dipikolehi. Amarga aritmatika sederhana, cukup kanggo ngelingi klub sing main luwih asring lan luwih manteb tinimbang klub liyane ing ajang kompetisi Eropa lan entuk peringkat kaping lima klub pisanan:

  1. "Real Madrid" - klub kasebut melu seri turnamen sing paling bergengsi tinimbang liyane. Dheweke menang, ngetung gol paling akeh.
  2. Bayern Munich - Jerman luwih asor tinimbang Real Madrid ing kabeh aspek, nanging dheweke bisa entuk pertandingan lan gol sing dicetak.
  3. "Barcelona" - ing babagan judhul, jumlahé padha karo wong Jerman, nanging uga lags sithik.
  4. Juventus - Bianconeri nambah akeh ing taun-taun pungkasan lan bisa ngubengi Manchester United.
  5. "Liverpool" - ing sangisore kepemimpinan Klopp katon meh paling apik ing sejarah.

Kanthi saben pertandingan dimainake, skor bal-balan mengaruhi papan skor. Klub ora mandheg nglumpukake poin. Sawetara nglampahi pirang-pirang musim kanthi berturut-turut lan munggah menyang ndhuwur, dene sing liyane duwe tahap krisis, lan dheweke bakal ilang papane ing rangking sejarah.

Kepiye comebacks lan Barcelona mengaruhi asil liga juara Uefa

Liga Champions UEFA minangka kompetisi sepak bola paling bergengsi ing saindenging jagad ing antarane klub. Akeh pelatih lan pemain bal-balan ngimpi bisa nambah goblet sing dikepengini. Kanthi babak playoff ing asil liga juara, konfrontasi kanthi tatap muka antarane klub penyisihan diwiwiti. Ing gelut kasebut, para pesaing saling nemoni kaping pindho lan nemtokake sapa sing luwih pantes melu ing tahap sabanjure kompetisi.

Bentenipun 4 gol menang mung sapisan ing sajarah Liga Champions. Ing musim 2016/17, PSG ngalahake Barcelona 4-0 ing 1/8. Kemenangan sing nyengsarakke kayane inspirasi banget wong Paris saengga bisa kalah ing dalan kanthi skor 6-1. Sawise iku, Leo Messi lan perusahaan ora mandheg gumun. Ing perempat final, pisanan, ana kemenangan 4-1 ing Roma, lan banjur asil liga juara kaget 3-0 saka Roma. Ing taun ngarep, Barcelona, ​​sawise menang ing Camp Nou 3-0 ing babak semifinal, lunga menyang Anfield menyang Liverpool. Sawise Barcelona ngakoni telung gol, para pemaine ilang konsentrasi saengga luwih gedhe banget. Asile, kamenangan luar biasa sing dikepengini saka bangsal Jürgen Klopp 4-0. Kabeh klub duwe akeh crita luar biasa sing ana gandhengane karo penaklukan sing kuat lan geger sejarah nalika konfrontasi. Nanging, kayane Barcelona sing menehi semangat kanggo taun-taun pungkasan kanggo menang maneh, lan gampang banget menehi kemenangan kanggo para pesaing sampeyan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.