Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Kabar Breaking Malaysia News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Malaysia pengin narik luwih akeh turis

Malaysia pengin narik luwih akeh turis
Malaysia pengin narik luwih akeh turis
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Malaysia tau dadi peringkat 9 ing jagad iki amarga tekane turis. Laporan Daya Saing Pariwisata lan Pariwisata Paling Anyar rangking Malaysia 25th saka 141 negara umume.

Ing upaya diversifikasi ekonomi lan ndadekake ekonomi Malaysia ora gumantung karo ekspor, pamrentah meksa nambah pariwisata ing negara kasebut. Akibate, pariwisata wis dadi sumber penghasilan devisa paling gedhe nomer telu ing Malaysia, lan nyumbang 7% ekonomi Malaysia.

Pejabat berwenang Malaysia nggawe serangkaian langkah-langkah kanggo narik luwih akeh turis ing negara kasebut. Dheweke nyasarake pengalaman alternatif kanggo para pengunjung.

Kanggo narik perhatian para turis babagan keaslian negara (khususe masakan lokal), rute gastronomi Kuala Lumpur wis dikembangake.

Inovasi liyane yaiku nggawe kertu perjalanan tanpa wates, supaya turis bisa nggunakake sistem transportasi umum Rapid KL sing terintegrasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov