Airlines Airport Berita Breaking Belgia Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Skyteam lan Star Alliance Airlines mlebu perjanjian codeshare

Skyteam lan Star Alliance Airlines mlebu perjanjian codeshare
brussels
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Masalah penerbangan lan politik bisa uga nyebabake kasetyan Aeroflot menyang Skyteam, lan Lufthansa duweke Brussels Airlines menyang Star Alliance.
Apa iki wiwitan aliansi sing luwih akeh?

Miturut pratelan pers sing diterbitake dina iki dening Aeroflot, maskapai Rusia lan Brussels Airlines wis mlebu perjanjian codeshare kanggo nawakake pilihan penerbangan sing luwih gedhe kanggo para pelanggan lan luwih fleksibel nalika lelungan antarane Brussels lan Moskow. Tiket pesawat miturut perjanjian anyar wis didol, lan penerbangan sing dioperasikake wiwit tanggal 20 Januari 2020.

Maskapai penerbangan Rusia lan maskapai nasional Belgia gabung karo kekuwatan kanggo menehi tamu luwih akeh pilihan, amarga kesepakatan codeshare sing mentas digawe. Pelanggan saiki bisa memesan penerbangan karo Aeroflot utawa Brussels Airlines lan lelungan antarane Brussels lan Moskow wiwit 20 Januari 2020.

Pesenan penerbangan codeshare tegese penerbangan sing dipesen karo siji maskapai bisa uga dioperasikake dening salah siji mitra miturut perjanjian kasebut. Kesepakatan anyar iki ngidini para lelungan sing mabur saka Moskow gampang nyambung menyang kabeh jaringan Brussels Airlines, dene para pelancong saka Brussels bakal seneng sambungan sing luwih apik menyang ibukota Rusia lan rute global Aeroflot. Thanks kanggo 'liwat check-in', para penumpang bisa mriksa barang ing bandara budhal lan mbalekake ing tujuan pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.