Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong Investments News Pengumuman Pers Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa kutha paling apik sing bisa dikunjungi ing Taun Anyar? Hong Kong, New York utawa Rio?

Napa ora Plancong Taun Baru ing Hong Kong? HKTB nggawe pengumuman
enhanced a symphony of lights
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hong Kong, New York, lan Rio dipilih dadi telung papan sing paling nyenengake nalika Taun Anyar. eTurboNews takon 1,000 profesional industri perjalanan sing dipilih kanthi acak ing ngendi dheweke pengin lunga lan ngrayakake Taun Anyar 2019/2020 lan yen dheweke duwe pilihan ing Hong Kong, New York, utawa Rio. 398 milih Hong Kong, 351 ujar New York, lan 251 milih Rio.

Hong Kong bisa uga kaget amarga akeh wong sing nate kabar babagan demonstrasi lan kerusuhan sosial.

Sanajan ana tantangan, Hong Kong nampani pengunjung saben dina nalika kerusuhan sosial terus ing wilayah Tionghoa iki. Pelabuhan Victoria sing apik isih dadi magnet para pengunjung sing pengin njelajah Hong Kong amarga protes dadi rutin ing sawetara kutha. Ana sebab kenapa Hong Kong bisa dadi kutha sing paling nyenengake ing Taun Anyar.

Pejabat pariwisata ing Hong Kong nyoba mriksa manawa para turis bakal duwe wektu urip nalika nggawe Hong Kong dadi tujuan istirahat kutha, lan diwiwiti karo Taun Anyar. Kanthi nganyari cepet babagan kahanan paling anyar ing saindenging kutha ing situs web lan platform komunikasi, turis bisa ngrasakake kepenak, sanajan sajrone tantangan sing isih ditindakake kutha.

Symphony of Light lan Lucky Draw bakal nggawe pengunjung lan warga ing Hong Kong lali sawetara masalah sosial nalika kutha kasebut diwiwiti ing Taun Anyar. Hong Kong bakal nuduhake alasan kenapa kutha kasebut, uga dikenal kanthi Kutha Cahaya, bakal muncul minangka salah sawijining titik panas paling dhuwur ing dunya sing ngucapake Selamat Tahun Baru.

HKTB, Dewan Pariwisata Hong Kong, wis siyap - lan bakal dadi gedhe.

Saingan 13 jam suwene yaiku Times Square Ball ing Kutha New York. Dumunung ing atap One Times Square, bal kasebut minangka bagean penting saka perayaan Taun Anyar ing Times Square sing umume diarani gulung werni ing endi werni mudhun mudhun tiang panji sing dirancang khusus, diwiwiti jam 11:59:00 pm, lan ngaso tengah wengi kanggo menehi tandha wiwitan taun anyar. Perayaan kasebut bakal didhisiki hiburan langsung, kalebu pagelaran musisi kondhang. Puluhan ewu polisi bakal duwe tugas nglindhungi jutaan gabung ing perayaan kasebut ing Big Apple.

Réveillon, Rio kang Perayaan Taun Anyar, minangka salah sawijining sing paling gedhe ing saindenging jagad uga. Owahi pangowahan lan dompet sampeyan ing papan sing aman, amarga tindak kriminal saiki saya akeh.

Busana putih kaya paderi Candomblé, mayuta-yuta warga lan pengunjung ing Rio de Janeiro sacedhake mil ing pesisir kutha sing mbuwang kembang ing tengah wengi kanggo dewi laut Afrika Yemanjá sing tradhisi wis dicampur karo Virgin Mary. Sawise, lurung-lurung, bar, lan restoran diisi karo pesta, joget, lan musik.

Nalika nerangake suhu, Rio bakal dadi pemenang gedhe kanthi pesta pantai ing Copa Cabana. Suhu ing Hong Kong mesthi luwih nyenengake dibandhingake karo nol ing ngisor sing diarepake ing New York.

Ing Hong Kong, sampeyan kudu siyap-siyap kanggo edhisi sing luwih apik kanggo acara cahya lan musik paling gedhe ing saindenging jagad - Simfoni Lampu. Bakal muni ing taun 2020 kanthi kaleidoskop efek cahya sing bakal nyoroti cakrawala Hong Kong sing apik banget. Umpan langsung kabeh acara sing berlangsung udakara 10 menit bakal ing kaca YouTube lan Facebook HKTB supaya para pamirsa internasional bisa melu ing pesta kasebut.

Jam 11:59 sore tanggal 31 Desember 2019, fasad Pusat Konvensi lan Pameran Hong Kong (HKCEC) bakal malih dadi jam raksasa kanggo ngetrapake Taun Anyar. Sawise jam jam 00:00, versi acara multimedia sing diperkaya, Simfoni Lampu, bakal diwiwiti.

Saliyane laser, panelusur, layar LED, lan efek pencahayaan liyane ing pirang-pirang bangunan ngarep, edisi khusus hitungan mundur Taun Anyar bakal disinkronake karo pyrotechnics sing diluncurake saka bangunan atap lan tampilan "2020" ing facade HKCEC.

Kahanan anyar saka acara hitung mundur yaiku undian begja ing saindenging wilayah sing pertama kaline ngorganisir swasana festival. Pengunjung lan warga lokal bisa uga melu registrasi sederhana ing situs web acara antarane 6:00 pm lan 11:30 pm (wektu Hong Kong) tanggal 31 Desember 2019. Sepuluh pemenang begja bakal dianugerahi 4 tiket kelas ekonomi bali sing disponsori dening Cathay Pacific Airways kanggo lelungan menyang / saka Hong Kong. Kanthi 2 tiket, para pemenang bisa ngundang kulawargane lan kanca sing manggon ing luar negeri kanggo ngunjungi Hong Kong.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan acara Countdown Taun Anyar Hong Kong, bukak situs web HKTB: www.discoverhongkong.com/countdown.

Katrangan lengkap babagan nonton Bola Drop ing New York bisa ditemokake dening ngeklik kene, lan kanggo Perayaan Dunia ing Rio klik kene.

loro-lorone Hong Kong lan perayaan Taun Anyar New York bakal kasedhiya kanggo mayuta-yuta nonton ing saindenging jagad kanthi feed langsung, lan Hong Kong bakal dadi pemimpin 13 jam sadurunge New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.