Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Fashion News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mitra Pariwisata Seychelles Mitra karo Esquire Timur Tengah Award kanggo ngrayakake Best Industri

Mitra Pariwisata Seychelles Mitra karo Esquire Timur Tengah Award kanggo ngrayakake Best Industri
Seychelles
ditulis dening editor

Selaras karo strategi pemasarane kanggo nambah visibilitas tujuan, ing Dewan Pariwisata Seychelles (STB) berkolaborasi karo Timur Tengah Esquire ITP, majalah pria terkemuka ing Timur Tengah, kanggo Anugrah Esquire taunan kaping sanga sing dianakake ing Pengadilan Arab One & Only Royal Mirage ing Dubai.

Kepala Eksekutif STB, Ibu Sherin Francis, lan Perwakilan STB sing mapan ing Dubai, Pak Ahmed Fathallah rawuh ing penghargaan kasebut, yaiku perayaan prestasi pria lan wanita sing luar biasa ing Timur Tengah sajrone taun kepungkur.

Pengadilan Arab One & Only Royal Mirage nyedhiyakake suasana sing apik banget lan tampilan apik kanggo acara kasebut, saka ops foto, menyang panggung tengah, lan kanggo nedha bengi, sing sukses nambah faktor glamour ing acara kasebut.

Dielingake minangka salah sawijining wengi penghargaan paling apik ing wilayah Arab, upacara kasebut diisi karo pemenang penghargaan bertaraf bintang, lan pasthine, sawetara undhangan sing prestisius banget ing wilayah Timur Tengah.

"Minangka wilayah GCC kanthi terus-terusan nyedhiyakake resepsi positif menyang Seychelles minangka tujuan, wajar yen kita teka ing proyek iki, sing ora mung ndhukung wilayah kasebut kanthi upayane kanggo nggedhekake cakrawala, nanging uga menehi panggung utama kanggo liburan kita swarga Acara kaya iki mbuktekake lan ngrayakake yen saya suwe, wilayah kasebut bakal dadi luwih kondhang lan berkembang kanggo potensi kreatif kanggo para pencipta, para visioner lan inovator Arab - sing mbukak luwih akeh kolaborasi ing mbesuk lan mesthi luwih akeh paparan, ”Ujare Pak Fathallah, sing makarya raket karo penyelenggara acara.

Perwakilan STB ing Dubai Ahmed Fathallah diwenehi penghargaan kanggo menehi telung penghargaan prestise Esquire, yaiku 'Humaniter Award' kanggo Kashif Siddiqi lan Bacary Sagna, "Comedian of the Year" kanggo Ahmed Helmy, lan Comeback of the Year kanggo Anthony "The Mooch" Scaramucci.

Acara Esquire Middle East Awards ngakoni kepinteran bakat kreatif ing seni, film, musik, mode, lan sastra ing wilayah kasebut, uga para pendatang anyar ing lapangan kasebut.

Kanthi panganan lan omben-omben sing hebat saka One & Only Royal Mirage, lan musik lan swasana sing hebat, para pamiarsa setuju yen wengi sing nyenengake ora bakal dilalekake.

Warta liyane babagan Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.