Breaking Dominica News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Rilis pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dominica diarani tujuan kesehatan ing mbesuk

Dominica milih tujuan kesehatan ing mangsa ngarep
Dominica milih tujuan kesehatan ing mangsa ngarep
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dominica kanthi gagah ngalahake kerusakan massal sawise Kategori Topan 5 ing taun 2017. Saiki, liwat investasi lan wong-wong sing kuwat, negara Karibia iki ganti.

Negara pulau iki dadi salah sawijining 20 tujuan wisata paling gedhe ing mbesuk, kanthi peringkat Strategi FDI sing bubar diterbitake. Iki kalebu Dominica ing rong kategori penghargaan spesialisasi: "Ekowisata" lan "Pariwisata Kesehatan lan Kesehatan."

Dikenal minangka "Pulo Alam Karibia, '" Dominica unggul nalika nawakake turis sing sadar lingkungan. Menehi pengalaman unik sing mung bisa nyedhiyakake kaendahan alam, fasilitas kesehatan, lokasi sing apik, lan wong sing apik ing pulau kasebut.

Peringkat sing padha dianugerahi Dominica penghargaan kaping pisanan kanggo "Strategi Ketahanan Iklim" lan "Voluntourisme," loro judhul sing dianakake eksklusif. Iki uga dianugerahi minangka salah sawijining negara paling dhuwur sing nampa penghargaan bespoke kanggo "Pengembangan lan Investasi Hotel," "Insentif," lan "Pemulihan."

Investasi Asing

Thanks kanggo investor asing sing pengin dadi warga negara Dominika kanggo menehi sumbangan ekonomi, pulau kasebut wis bisa nggawe cadangan moneter sing cukup kanggo menehi sponsor rehabilitasi lan modernisasi skala besar negara kasebut. Iki diwiwiti saka ngimbangi ekosistem lan investasi energi berkelanjutan nganti mbenakake lan nguatake dalan, jembatan, rumah sakit, sekolah, omah, lan situs alam. Program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI) minangka inti saka pemulihan negara sing luar biasa. CBI terus nyengkuyung pangarep-arep pulau kasebut dadi "negara tahan iklim pertama ing donya" kaya sing dijanjekake Perdana Menteri Roosevelt Skerrit.

Investor asing bisa dadi warga ekonomi Dominika mung sawise lulus sawetara cek rajin, sing nampa segel persetujuan Indeks CBI, diterbitake dening PWM. Dheweke bisa menehi kontribusi kanggo Dana Diversifikasi Ekonomi utawa investasi real estate sing wis disetujoni. Sing terakhir kalebu resor eko mewah kanthi fasilitas kesehatan sing apik sing dadi pondhasi sektor ekowisata berkembang Dominika.

Strategi

Laporan Strategi FDI nyathet manawa "pariwisata kesehatan minangka sektor utama kanggo Dominica, ing endi layanan kayata pijet holistik, yoga, perawatan kiropraktik, pelatihan, Pilates, fitness, lan macem-macem fasilitas spa sing ditawakake bebarengan karo produk alami lan ramuan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov