Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Lithuania News News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Skycop nyekel Ryanair lan Penumpang menang ing Lithuania

Skycop nyekel Ryanair lan Penumpang menang ing Lithuania
lithuaniaattorney
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Basedilvinas adhedhasar Lithuania Alekna, manajer media sosial Skycop seneng banget. ujare eTurboNews sing tanggal 23 Desember kudu ditandhani minangka dina nalika keadilan ngirim hadiah Natal menyang penumpang udara ing Lithuania. Dheweke rumangsa keadilan diwenehake marang penumpang nalika  Ryanair kalah ing perang nglawan Syarat lan Ketentuan sing ora adil

Dheweke nerangake Skycop miwiti misi kanggo nggawe manawa saben penumpang, sing ngalami keterlambatan penerbangan, pembatalan utawa overbooking, entuk ganti rugi saka maskapai. Tim profesional sing wis trampil kanthi pengalaman 10+ taun ing bisnis penerbangan, hukum lan finansial kasedhiya kanggo mbantu sampeyan nampa ganti rugi penumpang maskapai kanthi cara paling cepet lan gampang.

Skycops pengacara Nerijus Zaleckas wis nyediakake layanan hukum wiwit taun 2007. Dheweke duwe telung gelar master saka Vilnius, Amsterdam, lan London, lan pengalaman saka firma ukum internasional sing misuwur.

Nerijus lan mitra kerja nyedhiyakake layanan korporat, komersial, peraturan, antitrust lan litigasi kanggo klien lokal lan internasional sing biasane ana ing wilayah Baltik, Uni Eropa, Belarus, Ukraina, lan Rusia.

Awal minggu iki pengadilan Lithuania ngakoni manawa Ryanair ora bisa nglarang para penumpang menehi klaim miturut Peraturan 261/2004 kanggo pihak katelu.

"Penumpang ora perlu ngajokake klaim langsung menyang Ryanair sing ngidini Skycop lan perwakilan ukum kanggo makili kapentingan penumpang marang Ryanair. "Penumpang uga bebas setuju babagan syarat finansial lan syarat liyane karo pihak katelu sing mbiyantu supaya bisa entuk ganti rugi," ujare pengadilan.

Ing kasus kasebut, para penumpang ora ngajokake klaim langsung karo Ryanair lan ora ngenteni suwene 28 dina kanggo tanggapan Ryanair amarga ditulisake syarat lan katemtuan ing aturan sing dikandhakake dening Ryanair.

Nalika penumpang iki menehi hak lan klaim kasebut, Skycop dadi pemilik klaim kasebut. Ryanair nolak mbayar, ujar manawa para penumpang kudu ngajokake klaim kasebut kanthi langsung lan ngenteni 28 dina, lan ora bisa menehi hak ganti rugi.

Pengadilan mutusake manawa perjanjian penugasan bener lan Ryanair bisa uga ora nglarang penumpang menehi hak ganti rugi yen para penumpang yakin manawa kanthi mangkono hak-hak kasebut bakal ditindakake kanthi luwih cepet lan luwih gampang.

Pengadilan nambahake: "Syarat lan Ketentuan Ryanair Watesan ora adil lan batal. Mula, para penumpang bisa uga nggawe kesepakatan Assignment lan ora prelu ngajokake klaim kasebut. ”

"Pengadilan negesake manawa Syarat lan Ketentuan Ryanair nglanggar hak konsumen," ujare Nerijus Zaleckas.

Pengadilan uga negesake manawa kanthi ngajokake klaim kasebut liwat email, Skycop ngrampungake kabeh syarat kanggo mbayar ganti rugi lan Ryanair wajib mbayar. Iki tegese perusahaan klaim kayata Skycop ora prelu nggunakake platform pengajuan klaim Ryanair amarga sejatine ora dirancang kanggo perusahaan kasebut.

Diarepake, Ryanair bisa mréntah mréntah mréntah iki.

Putusan kasebut metu sawise pengadilan sing padha menehi denda 5000 EUR marang Ryanair amarga tumindak ora adil ing pengadilan. Ryanair nyoba nundha sidhang pengadilan kanthi terus lan kanthi cara apa wae.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.