Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hong Kong News Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong miwiti taun 2020 kanthi Symphony of Lights sing misuwur ing saindenging jagad

Wis ngunjungi Hong Kong saiki? Nganyari Hong Kong Travel sing kaget
Temokake Hong Kong: Situs web Pariwisata HK resmi
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Ing Hong Kong, Pelabuhan Victoria sing apik bakal diwiwiti maneh nalika Hong Kong mlebu ing taun anyar! Edisi sing luwih apik kanggo salah sawijining pameran musik lan musik paling gedhe ing saindenging jagad -

Simfoni Lampu - bakal muni ing taun 2020 kanthi kaleidoskop efek cahya sing bakal nyoroti cakrawala Hong Kong sing apik banget. Umpan satelit langsung kanggo kabeh pertunjukan sing berlangsung udakara 10 menit bakal diwenehake menyang organisasi media ing saindenging jagad supaya para pamirsa internasional bisa nuduhake festival kasebut.

Jam 11:59 sore tanggal 31 Desember 2019, fasad Pusat Konvensi lan Pameran Hong Kong (HKCEC) bakal dadi jam raksasa kanggo ngetrapake taun anyar karo warga lan pengunjung. Sawise jam jam 00:00, versi acara multimedia sing diperkaya, Simfoni Lampu, bakal diwiwiti. Saliyane laser, panelusur, layar LED lan efek pencahayaan liyane ing pirang-pirang bangunan ngarep, edisi khusus hitungan taun anyar bakal disinkronake karo piroteknik sing diluncurake saka bangunan atap lan tampilan "2020" ing factade HKCEC.

Kahanan anyar saka acara hitung mundur yaiku undian begja ing saindenging wilayah sing pertama kaline ngorganisir swasana festival. Pengunjung lan warga lokal bisa melu liwat registrasi sederhana ing situs web acara (http://www.hknycd.com) antarane 6:00 sore lan 11:30 pm (wektu Hong Kong) tanggal 31 Desember 2019. Sepuluh pemenang begja saben dianugerahi papat tiket kelas ekonomi bali sing disponsori dening Cathay Pacific Airways kanggo lelungan menyang / saka Hong Kong. Kanthi loro tiket, para pemenang bisa ngundang kulawargane lan kanca sing manggon ing luar negeri kanggo ngunjungi Hong Kong.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan acara Countdown Taun Anyar Hong Kong, bukak situs web HKTB: www.discoverhongkong.com/countdown.

Hong Kong miwiti taun 2020 kanthi Symphony of Lights sing misuwur ing saindenging jagad

Hong Kong bakal miwiti taun 2020 kanthi extravaganza cahya sing digawe dening para pihak sing luwih apik Simfoni Lampu nampilake laser, lampu sorot, piroteknik lan efek cahya liyane.

Informasi Unduhan Langsung Satelit lan Download Dawane Video

  • Unduhan gambar & video: https://hktb.filecamp.com/s/k2Y5lFSWHjpZw3td/fo
    • Video referensi lan gambar acara multimedia kasedhiya kanggo diunduh ing link ing ndhuwur.
    • Acara pasca acara cuplikan video lan foto acara multimedia bakal kasedhiya kanggo diunduh wiwit 1 Januari 2020, 03:00 Hong Kong Time (31 Desember 2019 GMT 19:00). Media sing kepengin nyebarake acara kasebut bisa ndownload materi saka link ing ndhuwur.
  • Rincian feed satelit kanggo penyiar:

 

Wektu tes sinyal 31 Des 2019, 20: 00-20: 15 Wektu Hong Kong

(GMT12: 00-12: 15)

Tampilake wektu 31 Des 2019, 23: 55-24: 10 Wektu Hong Kong

(GMT15: 55-16: 10)

Dhukungan teknis lan penyelidikan langsung Dhukungan teknis langsung

Telp: (+852) 2888 1944, (+852) 2883 2867

Komunikasi HKTB - Mbak Jennie Au Yeung / Mbak Kathy To

Telp: (852) 9725 4470 / (852) 9488 2087

 
IS19, 166.0 derajat Wétan (kalebu Daratan China, Taiwan, Australasia, Asia Kidul & Asia Tenggara)

● Jeneng Program: HK NYCD 2020

● Tanggal & wektu siaran: 31/12/2019 (GMT1555-1610)

● IS-19 18C Slot C (9 MHz, C Band)

● Frekuensi Downlink: 4064.5MHz Horisontal

● Tingkat Simbol: 7.2MS / s

● FEC: 3/4

● Polarisasi: Horisontal

● Sistem: HD 1080 / 50i

● DVB-S2 8PSK

● Format: h.264 4: 2: 0 16: 9 A1: A2 Stereo

● Pilot: ON

● Gulung: 20%

● Sistem Enkripsi: Gratis kanggo Udhara

 

IS21, 58.0 derajat Kulon (kalebu Amerika, Amerika Utara & Amerika Selatan)

● Jeneng Program: HK NYCD 2020

● Tanggal & wektu siaran: 31/12/2019 (GMT1555-1610)

● IS-21 19C Slot D (9 MHz, C Band)

● Frekuensi Downlink: 4093.4 MHz Vertikal

● Tingkat Simbol: 7.2MS / s

● FEC: 3/4

● Polarisasi: vertikal

● Sistem: HD 1080 / 60i

● DVB-S2 8PSK

● Format: h.264 4: 2: 0 16: 9 A1: A2 Stereo

● Pilot: ON

● Gulung: 20%

● Sistem Enkripsi: Gratis kanggo Udhara

 

Asiasat-5, 100.5 derajat Wétan (kalebu Asia, Daratan China, Taiwan, Asia Lor, Asia Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia, Eropa Wétan & CIS)

● Jeneng Program: HK NYCD 2020

● Tanggal & wektu siaran: 31/12/2019 (GMT1555-1610)

● AS5 TXP C5H2 (9 MHz, C Band)

● Frekuensi Downlink: 3792.5 MHz Horisontal

● Tingkat Simbol: 7.2MS / s

● FEC: 3/4

● Polarisasi: vertikal

● Sistem: HD 1080 / 50i

● DVB-S2 8PSK

● Format: h.264 4: 2: 0 16: 9 A1: A2 Stereo

● Pilot: ON

● Gulung: 20%

● Sistem Enkripsi: Gratis kanggo Udhara

 

Eutelsat 7B, 7 derajat Wétan (kalebu Eropa, Moskow (Rusia), Afrika Lor & Timur Tengah)

● Jeneng Program: HK NYCD 2020

● Tanggal & wektu siaran: 31/12/2019 (GMT1555-1610)

● E7B TXP F06 ChAB (9 MHz, Ku Band)

● Frekuensi Downlink: 12726.83 MHz Vertikal

● Tingkat Simbol: 7.2MS / s

● FEC: 3/4

● Polarisasi: Horisontal

● Sistem: HD 1080 / 50i

● DVB-S2 8PSK

● Format: h.264 4: 2: 0 16: 9 A1: A2 Stereo

● Pilot: ON

● Gulung: 20%

● Sistem Enkripsi: Gratis kanggo Udhara

 

Warta lelungan liyane ing HongKong klik kene

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.