Awards Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sandals Resorts STAR anyar yaiku Liburan VIP

Pilih basa sampeyan

Ing 18th taunan Sandal Resor  Penghargaan Pengakuan Agensi Perjalanan (STAR), Liburan VIP diakoni amarga kemitraan luar biasa karo Sandals Resorts International.

Anugrah STAR taun iki dianakake ing wiwitan Desember ing Turki & Caicos Resor Desa & Spa kanthi tujuan ngurmati agensi perjalanan saka AS, Kanada, Inggris, lan Amerika Latin. Agensi pariwisata paling dhuwur dianugerahi kinerja dodolan sing luar biasa kanggo Sandal Resor lan keahlian pemasaran, uga komitmen kanggo nggunakake ilmu produk ekstensif kanggo sing paling apik ing saindenging jagad Resor mewah Kalebu®s kanggo nggawe liburan ngimpi kanggo klien.

Presiden Vacations VIP taun iki, Jennifer Doncsecz, dianugerahi Penghargaan Ketua bergengsi amarga dedikasi lan komitmen kanggo tuwuh liwat kemitraan karo Sandals & Beaches Resorts.

VIP Vacations uga nampa penghargaan kanggo Ketua Klub Royal Club Elite sing dianugerahi Jennifer Doncsecz, 10 Agensi Top ing Dunia kanggo Sandal & Pantai Resort, Agensi Sandal Top ing Wilayah Midwest, Agensi Sandal Top kanggo Pesenan Klub / Concierge ing Wilayah Midwest, lan Best saka Best.

VIP Vacations Inc.. minangka agensi lelungan layanan lengkap sing wis nate bisnis wiwit taun 1994 karo kantor ing Pennsylvania, New York, lan New Jersey. VIP Vacations wis menang luwih saka 200 penghargaan saka Sandals Resorts, Karisma Resorts, Palace Resorts, lan uga nampa Organisasi Pariwisata Karibia sing diarani "Romance in Travel Award". Presiden, Jennifer Doncsecz minangka ahli plancongan sing paling apik kanggo Majalah Pernikahan Martha Stewart lan blogger pernikahan tujuan kanggo Bridal Guide.

Kaya crita romantis sing umum, crita VIP diwiwiti karo: Biyen ...

Ana jagad sing wong liya apikan lan peduli. Pemandangan sing apik banget. Sunsets minangka karya seni sing katon ing langit saben sore.

agen perjalanan sing paling laris

Ing jagad iki, wong sing paling mlarat dermawan. Wong sing paling ringkih asring menehi kekuwatan marang wong liya.

Ing tlatah iki, ana bocah wadon sing tuwuh sinau kanggo ngapresiasi lan ngurmati kenangan sing digawe nalika njelajah macem-macem budaya. Dheweke uga wis diwasa ngulandara uga nemokake. Kanggo wong-wong sing ketemu, dheweke kayane wis wicaksana luwih saka taun. Kadhangkala, kawicaksanan bisa dipelajari kanthi urip sing luar biasa.

agen perjalanan sing paling laris

Nalika wis wayahe bocah wadon enom iki metu menyang masarakat lan nggawe urip, dheweke rumangsa kewajiban mbantu wong liya. Dheweke ngalami efek petualangan, eksplorasi, lan ngumbara bisa nyebabake jiwa.

agen perjalanan sing paling laris

Sanajan dheweke isih enom, lan kanthi kritik akeh ing sakiwa tengene, dheweke miwiti nggawe papan sing ajaib! Misiyane yaiku nuntun wong-wong sing golek kaendahan, sejarah, seni utawa Zen.

agen perjalanan sing paling laris

Ana kalane kekuwatan njaba kaya-kaya meh ngremehake wong liya sing padha ngimpi iki! Nanging, bocah wadon iki (saiki dadi wanita) mung katon saya kuwat lan luwih mantep.

agen perjalanan sing paling laris
 

Suwe-suwe, kabar wiwit nyebar babagan salah sawijining perjalanan sing direncanakake kanthi keahliane. Akeh sing bakal melu dheweke lan ngliwati dalane sing nganggo warna pink. Dheweke bakal budhal kanthi tiket sing apik banget menyang tujuan impen lan peta harta karun kanthi pituduh cara nemokake.

agen perjalanan sing paling laris
Ing sawijining dina, ana pemuda tampan njaluk tulung saka wanita iki. Dheweke dadi seneng karo ilmu budaya. Dheweke langsung ngerti yen dheweke pengin ndeleng papan sing wis ditiliki. Kaya-kaya ngalamun, dheweke ngerti yen dheweke pengin ndeleng papan sing adoh banget karo dheweke.

agen perjalanan sing paling laris

Tanpa ragu-ragu, dheweke setuju dadi pandhuane pribadi. Bareng wiwit ngerti, yen kenangan sing paling apik yaiku sing dituduhake karo sing sampeyan tresnani.

Dheweke setya dadi kanca lelungan lan janji yen bakal selawase bisa dadi temane.

Misionine saiki dadi fokus ora mung kanggo ngewangi wong liya supaya bisa lunga menyang tujuan sing fantastis, nanging uga menehi pandhuan kanggo wong-wong sing pengin swarga romantis sing bisa dadi ikatan karo wong sing ditresnani ing salawas-lawase.

agen perjalanan sing paling laris

 

Semangat kanggo nulungi pasangan supaya bisa nular kanthi seneng nular.

agen perjalanan sing paling laris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panyebaran lan papane sing sekti saya suwe saya gedhe.

Wektu cepet liwat. Misionine dadi nular. Ora suwe, dheweke nggawe tim gawe memori sing semangat liyane, uga didorong karo prinsip inti sing padha.

agen perjalanan sing paling laris

Tansah ngupayakake sinau liyane lan ing salawas-lawase narik kawigaten dening kaendahan sing akeh banget ing jagad iki, dheweke nuntun time supaya bisa nuntun wong liya supaya bisa nyekel memori sing apik banget, sing mung dialami liwat lelungan.

Liyane babagan Sandal Resorts: www.sandals.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.