Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Breaking Jordan News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Internasional Alia Internasional ujar Tikram menyang penumpang VIP Emirat

ekamm
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandar Udara Internasional Queen Alia (QAIA) ing Amman nawakake layanan premium kanggo penumpang sing lelungan ing maskapai penerbangan Royal Jordanian Airlines. Sing diarani Layanan Tikram

Ing Tikram Kanggo Layanan Bandara, misi kasebut yaiku supaya para tamu welcome ing Yordania, lan menehi rasa kemurahan, keramahan, lan kehangatan Yordania sanalika sampeyan mlebu.

"Tikram" tegese "sampeyan bakal dianggep loma lan keramahan" (yen digunakake kanggo nanggepi panjaluk), utawa "sampeyan olèh" (nalika digunakake kanggo nanggepi "matur nuwun").

Emirat dikenal dadi langkah ekstra kanggo bisnis lan penumpang kelas siji lan tuku layanan kasebut.

Ing Bandara Internasional Alia Ratu (QAIA) maskapai kasebut bakal nggawe layanan trek cepet Tikram gratis kanggo penumpang premium

Layanan Tikram bakal nggampangake lelungan sing luwih mulya kanggo meh 300 penumpang premium sing lelungan ing Kelas Pertama lan Kelas Bisnis uga anggota tingkat Emirat Skywards paling dhuwur sing asring Amman saben dina. Layanan bakal diwiwiti saka 1 Januari 2020.

Maskapai kasebut bubar mlebu perjanjian karo Tikram, sing kalebu imigrasi gratis lan keamanan trek cepet nalika budhal, uga imigrasi trek cepet nalika teka kanggo penumpang sing lelungan ing Kelas Pertama lan Kelas Bisnis lan Emirat Skywards Platinum lan anggota Emas sing lelungan ing endi wae kelas, tanpa pra-pesenan dibutuhake.

Perjanjian kasebut ditandatangani dening Manajer Wilayah Emirat Mohammad Lootah kanggo Yordania lan Direktur Managing Tepi Barat lan Tikram Pak Basem Muhtasib.

Ngomentari babagan carane Emirat nggampangake pengalaman pelanggan sing luwih lancar ing Amman, Mohammed Lootah, ujar: "Emirat seneng bermitra karo Tikram kanggo nyedhiyakake penumpang premium layanan kelas internasional ing Yordania, lan kita bakal terus nambah nawakake kanggo mesthekake pengalaman bandara paling apik kanggo para pelanggan. "

Mr Bassem Muhtasib, Direktur Tikram ujar: "Tikram kanggo Layanan Bandara minangka panyedhiya layanan eksklusif lan salam ing Bandar Udara Internasional Queen Alia sing nyedhiyakake para tamu tamu ing Jordania sajrone pengalaman lelungan ing lapangan, lan kita ngarep-arep bisa nyedhiyakake layanan kanthi gratis kanggo para penumpang Emirat. "

Layanan macem-macem, canggih saka Tikram kalebu imigrasi lan keamanan cepet, layanan ketemu lan salam, layanan porter, layanan limo, lan bungkus barang, hosting penumpang ing ruang keberangkatan lan pesawat ulang-alik ing terminal.

Penghitung 24/7 perusahaan nyedhiyakake VIP, kulawarga lan klompok, kalebu maskapai penerbangan, tamu hotel, pelanggan bank lan telekomunikasi, perusahaan manajemen acara, entitas perusahaan gedhe, agen perjalanan lan operator tur, uga staf kedutaan. Layanan kasebut nggampangake prosedur lelungan penumpang kanthi regane dhuwit.

Emirat saiki nggunakake telung layanan mandeg saben dina saka Amman menyang Dubai, nggunakake Boeing 777-300ER. Maskapai iki uga ngoperasikake layanan A380 saben musim mangsane menyang lan saka Amman saka Juni nganti Oktober 2019 kanggo nanggepi panjaluk penumpang ing Yordania.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.