Airlines Airport Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kepulauan Virgin Inggris (BVI) Breaking nes News Rilis pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

interCaribbean Airways ngluncurake penerbangan Punta Cana anyar menyang Tortola

Pilih basa sampeyan
interCaribbean Airways ngluncurake penerbangan Punta Cana anyar menyang Tortola
interCaribbean Airways ngluncurake penerbangan Punta Cana anyar menyang Tortola
ditulis dening Kepala Editor Tugas

interCaribbean Airways ngumumake layanan anyar kanggo nyambung Punta Cana karo Tortola. Layanan anyar bakal diwiwiti ing wulan Januari 2020. Layanan nonstop bakal dioperasikake nganggo pesawat EMB120.

Nambahake rute Tortola menyang Punta Cana nyambungake Tortola menyang bandara Karibia sing paling apik sing ngubungake luwih saka Eropa, AS, Amerika Tengah lan Amerika Selatan tinimbang bandara liyane ing wilayah kasebut. Dina iki Punta Cana makili kira-kira. 67% kabeh sing teka ing Republik Dominika. Kanthi fasilitas USA Preclear sing bakal online, lelungan saka Tortola liwat Punta Cana menyang pirang-pirang kutha liyane ing AS, nggawe iki minangka gerbang paling gampang kanggo bali menyang Amerika Serikat minangka pengalaman kedatangan domestik.

jadwal

FLT Ora Saka Dina DEP ARR

JY414 Tortola Punta Cana Wed, Sab 12:00 13:10
JY415 Punta Cana Tortola Wed, Sab 13:40 14:50

Nambahake Tortola menyang Punta tegese interCaribbean nglayani kutha liyane tanpa mandheg sadurunge nyambungake kesempatan kutha tinimbang maskapai apa wae. Kanthi Punta Cana, iki ana wolu kutha sing ora mandheg menyang sepuluh kutha kanthi layanan sing bakal diluncurake ing wiwitan taun 2020.

interCaribbean wis ngladeni Tortola sajrone 4 taun kepungkur, nambah taun layanane menyang luwih akeh kutha lan frekuensi menyang tujuan sing paling penting kanggo nyambung menyang Tortola.

Dewan Pariwisata Kepulauan Virgin Inggris seneng banget karo tambahan Punta Cana menyang jadwal BVI antarCaribbean. Kita wis nganjurake lan nyurung nambahake pesawat iki sajrone pirang-pirang taun, amarga kapasitas udara global sing akeh dadi Punta Cana lan kesempatan kanggo ngembangake iki minangka rute alternatif liyane kanggo mlebu ing BVI. Kita ngarep-arep kesempatan anyar sing bakal diwenehake menyang BVI nalika mbukak luwih akeh gerbang menyang pulau

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov