24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Fiji Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Warta Breaking Kiribati Warta Breaking Selandia Anyar News Warta Breaking Samoa Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Vanuatu Maneka Warta

USA resmi ngumumake Taun Anyar 2020 14 jam sadurunge Washington DC: Biba Anu Nuebu

Amerika Serikat kanthi resmi mlebu dasawarsa anyar 14 jam sadurunge Washington DC.

Sugeng Warsa Enggal! Biba Anu Nuebu! Nalika Guam ngetung Taun Anyar 2020, mung jam 10.00 ing New York tanggal 31 Desember. Kanthi Guam, Amerika Serikat resmi mlebu dasawarsa anyar.

Pulo swarga Guam sing dununge mung sakjam pesawat saka Manila muni ing Taun Anyar USA. Saben dina Guam miwiti dina kanggo Amerika, lan dheweke nindakake ing tengah wengi karo pesta, kembang api lan akeh kegiyatan ora mung ing hotel resor sing misuwur ing swarga liburan iki. Iku wengi sing apik ing Guam

Pantai bakal dikemas dina iki tanggal 1 Januari lan ing wektu sing padha, New York bakal ngeculake bal.

Endi Taun Anyar Biba Anu Nuebu lan dekade anyar kanggo Amerika Serikat?

Guam

Happy Taun Anyar uga kanggo  Samoa lan Pulo Natal ing Kiribati - negara pisanan ing donya sing mlebu taun 2020.

In SamoaTaun Anyar Eve luwih ala tinimbang biasane yen negara kasebut ngalami ngipi elek kesehatan sing nyebabake puluhan korban. Nalika kembang api njeblug ing tengah wengi saka Gunung Vaea, ndeleng ibukutha, Apia, pungkasan taun minangka wektu sedhih lan kelingan.

Tampilan kembang api sing luar biasa saka Sky Tower ngluncurake Auckland, Selandia Baru ngrayakake taun anyar. Tampilan kembang api paling gedhe ing Selandia Baru diiringi laser lan animasi, sing pertama kanggo Menara Sky.

Pamrentah Fiji yaiku nglarang kanthong plastik wiwit saiki lan negara kasebut gabung karo dhaptar negara-negara Pasifik sing saya akeh.

Kepulauan Marshall, Vanuatu, Niue, Samoa lan larangan Selandia Baru wis ditrapake nalika negara paling gedhe ing Pasifik, Papua Nugini, gabung ing pungkasan wulan ngarep.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.