Asosiasi Warta Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

'Modal Pariwisata Arab kanggo taun 2020' diumumake

'Modal Pariwisata Arab kanggo taun 2020' diumumake
'Modal Pariwisata Arab kanggo taun 2020' diumumake
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Kratoning Bahrain ngrayakake wiwitan taun 2020 kanthi pertunjukan kembang api sing luar biasa minangka bagean saka acara perayaan Malam Tahun Baru sing diatur dening Otoritas Pariwisata lan Pameran Bahrain (BTEA).

BTEA uga wis ngumumake identitas lan logo anyar Manama minangka "Ibukota Pariwisata Arab kanggo 2020 ″. Ngiringi pengumuman sing digawe sajrone sesi Menteri Pariwisata Arab kaping 22.

Otoritas Pariwisata lan Pameran Bahrain wis ngatur sawetara kegiyatan hiburan kanggo para pengunjung kalebu pagelaran langsung dening Majaz Musical Band, pagelaran penari balet ing gagang 'A Dance of Color', minangka tambahan pagelaran udara kanthi apik dening para penari lan akrobat saka Sonic uga DJ langsung lan main drum karo Sonic Snares saka Inggris.

Sajrone countdown, identitas lan logo Manama dicethakaké ana ing antarmuka sisih Four Seasons Hotel Bahrain Bay, sing sakcepete diikuti karo tampilan kembang api sing luar biasa kanggo acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov