24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Rilis pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Umume Resort Romantis ing Jagad iki dijenengi

Umume Resort Romantis ing Jagad iki dijenengi
Umume Resort Romantis ing Jagad iki dijenengi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Didegake ing 1993, ing World Travel Awards diakoni sacara global minangka ciri utama keunggulan industri.

Serangkaian upacara gala regional dianakake kanggo ngakoni bedane ing saben bawana, lan pungkasane dadi Grand Final ing pungkasan taun.

Pemenang taun iki menang kategori World Travel Awards '' Resort Paling Romantis ing Jagad '' sajrone taun kaping pitu.

Baros Maldives dipilih dening para pamilih sing kalebu profesional industri lan wisatawan ing saindenging jagad minangka resor sing menang ing taun 2019.

Kemenangan kasebut ngetrapake pirang-pirang penghargaan sing wis dicekel dening pulau kasebut, kalebu Penghargaan Pilihan Pelancong Trip Advisor 2019 lan Penghargaan Pilihan Pembaca Pelancong Condé Nast sing prestisius 2019. Penghargaan iki nambah Baros 'uga wis menang' Resor Romantis Paling Samudra Hindia 'dening Penghargaan Perjalanan Dunia ing wulan Juni 2019.

Manajer Resor Baros, Ibrahim Shijah, komentar manawa penghargaan iki njaga status Baros dadi legenda Maldivian lan nyebabake pengaruh signifikan Baros ing pasar mewah internasional, ing Maladewa lan ing saindenging jagad.

Kanggo nyorot lingkungan romantis Baros, paket 'Moments Romantis' kasedhiya kanggo para tamu ngrasakake plancongan Maldivian sing paling mewah lan intim, sing menehi mundur romantis. Paket kasebut kalebu nedha bengi pantai lilin pribadi, pijet 60 menit lan plancongan srengenge sing apik kanthi sampanye lan canapés.

Barang cacat Baros minangka butik, pulau tropis pribadi 75 vila taman lan banyu ing pinggir pantai sing ditemoni ing pantai pasir putih ing laguna pirus, mung 25 menit nganggo prau speedboat saka Bandara Internasional Velana Maladewa. Resor kasebut nawakake karukunan mewah lan privasi lengkap karo layanan sing ora ana tandhingane sing bisa uwal saka Maldivian.

Baros minangka pulau bulan madu paling utama kanthi pilihan gastronomis paling apik ing telung restoran khas, lan tujuan mangan kasedhiya kanggo pengalaman gourmet sing unik banget. Para tamu bisa milih mangan kanthi privasi ing tebing pasir Baros, ing Dek Piano sing luwih apik ing laguna, utawa, ing segara ing prau dhoni tradisional, Nooma.

Kajaba iku, para tamu bisa lolos menyang Serenity Spa kanggo terapi sing disesuaikan karo kabutuhan lan ngrasakake rasa seneng Baros sing utama utawa dadi pasangan. Sing nggoleki petualangan bisa nemokake karang omah Baros sing luar biasa, ing endi urip segara katon awan. Ing wayah wengi, delengen karang dadi ekosistem neon alami.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov