24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pengumuman Pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Antigua lan Barbuda entuk tonggak pengunjung kaping 300,000 ing taun 2019

Antigua lan Barbuda entuk tonggak pengunjung kaping 300,000 ing taun 2019
Laura lan Ian Bowen saka Inggris dadi 300,000 lan 300,001 pengunjung ing tujuan kasebut ing 2019.
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat Pariwisata Antigua lan Barbuda wiwit muni ing Taun Anyar wiwitan ing Bandara Internasional VC Bird, nalika pengunjung teka ing Antigua lan Barbuda ing wayah wengi, mbantu ngeterake total kunjungan Antigua lan Barbuda ing taun 2019 dadi tonggak kaping 300,000.

Wayahe sore sore, nalika para topeng budaya, lan para penari nganggo kostum warna-warni, wiwit ngrayakake kanthi pesta ing papan band lan ngucapake salam marang para penumpang ing tampilan budaya sing mewah lengkap karo swarane musik steelpan sing merdu.

Ing ngisor iki ing VIP Lounge bandara, Antigua lan Menteri Pariwisata Barbuda, The Hon. Charles Fernandez, Menteri Negara Menteri Pariwisata, Sen. Mary-Clare Hurst, Ketua Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda, Lorraine Raeburn, lan pejabat bandara lan pariwisata liyane ngenteni pengumuman yen markah 300,000 sing wis rusak wis tekan.

Laura lan Ian Bowen, dadi tamu kaping 300,000 lan 300,001 pengunjung nalika teka ing Penerbangan Atlantik Virgin menyang Antigua saka Inggris. Nalika pasangan kasebut mlebu ing Aula Kedatangan, anggota tim pariwisata, lan para pelaku budaya nyambut gawe lan sugeng sugeng rawuh.

Ing resepsi VIP sing dianakake nalika tekane, pasangan kasebut ditawakake hotel mewah mewah pitung wengi sing disponsori dening Resort lan Spa Sandals Grande Antigua bebarengan karo penerbangan bali, buket kembang tropis lan kranjang hadiah sing diisi karo gaweyan tangan Antigua lan Barbuda. suguhan lan sebotol Rum Harbour Inggris sing umur 10 taun sing terkenal sing diwenehake dening Otoritas Pariwisata Antigua lan Barbuda.

"Kita wis saben taun luwih akeh tuwuh saben wulan ing taun iki," ujare Menteri Pariwisata Antigua lan Barbuda, Yang Terhormat Charles Fernandez nalika resepsi.

"Meh kabeh pasar utama ndeleng pertumbuhan sing luar biasa - utamane AS, Karibia, lan Inggris saka ngendi pasangan kita sing apik. Pasar-pasar kasebut kabeh nyumbang kanggo ningkatake jumlah pendhudhuk liwat-dobel sing ditambahake ing taun iki, "ujare Menteri Fernandez.

Menteri Pariwisata nyathet manawa angka November pungkasan nuduhake kenaikan angka dobel paling gedhe saben wulan, kanthi November taun iki + 31% luwih dhuwur tinimbang Nopember taun kepungkur kanthi 29,908 tamu sing isih tetep teka.

"Ing pungkasan Nopember, kita wis ngluwihi total tekane ing taun 2018. Iki nuduhake kenaikan + 14.9% nganti saiki, lan kita saiki mung 25,000 isin nganti tekan tonggak 300,000 pengunjung."
Nalika ngakoni 300,000 lan 300,001 pengunjung, Menteri Fernandez ujar: "Industri iki babagan menehi pengalaman kelas kapisan kanggo para tamu lan para tamu istimewa kita Pak & Ibu Bowen kita ujar manawa sampeyan ora bisa milih negara sing luwih romantis kanggo preinan tinimbang Antigua lan Barbuda lan resort sing luwih apik tinimbang Resor Sandals lan Spa sing diakoni sacara internasional, sing dadi resor "mung pasangan" ing pulau. "

Sandals Grande Antigua Resort and Spa, General Manager, Matthew Cornall, sing uga ana ing resepsi kasebut ujar, "Atas wakil Ketua lan Pendiri kita, Pak Gordon 'Butch' Stewart, kita tetep setya promosi terus Antigua minangka tujuan plancongan sing ideal lan seneng ngelingi manawa pengunjung sing mandeg ing 300,000 pulau kasebut kalebu tamu sing wis kondur. Kita seneng gabung karo pejabat pariwisata lokal kanggo menehi tonggak sejarah sing luar biasa iki lan kita ngarepake prestasi sing luwih gedhe, nalika ngupayakake nggawe tonggak sejarah anyar kanggo tujuan kasebut. "

Ing 2015, Pamrentah Antigua lan Barbuda, ngowahi Bandar Udara Internasional VC Bird, mbukak terminal modern, kanthi kapasitas tambah, wektu pangolahan penumpang sing luwih cepet, lan fasilitas lan fitur sing luwih apik kanggo memenuhi rencana pertumbuhan pariwisata sing strategis. Diakoni minangka bandara Karibia sing unggul, Bandara Internasional VC Bird sing menang, nawakake saben pengunjung pengalaman kelas internasional wiwit dheweke mudhun saka pesawat kasebut.

Menteri Pariwisata, matur nuwun banget marang wong-wong sing kerja kanthi tanpa kendhat lan tanpa lelah kanggo promosi tujuan kasebut, sing nuduhake crita kenapa Antigua lan Barbuda minangka tujuan 'wajib dikunjungi' lan nyedhiyakake pengalaman lelungan sing sampurna kanggo akeh pengunjung ing Antigua lan Barbuda .

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Perjalanan Dunia 2015, 2016, 2017, lan 2018 Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto saka kastil Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing: www.visitantiguabarbuda.com Utawa ngetutake kita Twitter. http://twitter.com/antiguabarbuda  Facebook www.facebook.com/antiguabarbuda; Instagram: www.instagram.com/AntiguaandBarbuda

Antigua lan Barbuda entuk tonggak pengunjung kaping 300,000 ing taun 2019

Laura lan Ian Bowen saka Inggris dadi 300,000 lan 300,001 pengunjung ing tujuan kasebut ing 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov