24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Sudan Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

18 wong tiwas ing kacilakan pesawat Antonov AN-12 buatan Sudan

18 wong tiwas ing kacilakan pesawat Antonov AN-12 buatan Sudan
18 wong tiwas ing kacilakan pesawat Antonov AN-12 buatan Sudan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut laporan warta, wong buatan Rusia Antonov Pesawat AN-12 nabrak ing propinsi Sudan Kulon Darfur dina iki.

Pesawat kasebut wis ngeterake bantuan menyang wilayah kasebut, lan ing antarane ana bencana mematikan Sudanklompok etnis ing dina-dina pungkasan.

Dilaporake manawa pesawat kasebut nabrak meh langsung sawise lepas landas, mung limang kilometer (3.1 km) saka bandara ibukutha negara bagian El Geneina.

Kabeh 18 wong sing numpak kapal - pitung anggota kru, telung hakim lan wolung warga sipil, papat bocah kasebut tiwas, miturut sumber.

Penyebab kecelakaan pesawat Antonov AN-12 durung jelas lan investigasi isih ditindakake, ujare pejabat lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov