Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa Group nyewa luwih saka 4,500 buruh anyar ing pasar asale ing taun 2020

Pilih basa sampeyan
Lufthansa Group nyewa luwih saka 4,500 buruh anyar ing pasar asale ing taun 2020
Lufthansa Group nyewa luwih saka 4,500 buruh anyar ing pasar asale ing taun 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing taun iki Grup Lufthansa bakal nyewa luwih saka 4,500 karyawan anyar ing Jerman, Austria lan Swiss kaya saiki; ing antarane ana 3,000 karyawan sing bakal ditindakake ing Jerman. Iki kalebu janjian penempatan maneh amarga fluktuasi lan, ing sawetara kasus, pegawe tambah akeh. Fokus rekrutmen sing direncanakake ing negara-negara DACH yaiku "lemah" kanthi udakara 2,500 posisi. Meh 1,300 pramugari anyar sing arep dipekerjakake Klompok Lufthansa.

Udakara 1,000 karyawan anyar dijadwalake bakal dipekerjakake ing merek inti Lufthansa ing taun 2020. 450 calon pramugari mung bakal miwiti latihan ing lokasi Munich. Kajaba iku, 40 kolega mabur bakal gabung karo Lufthansa CityLine ing pusat Bavaria. Anak perusahaan Lufthansa ing Munich ngrencanakake makaryakke udakara staf administrasi. Kajaba iku, udakara 100 rekrutmen administrasi direncanakake ing Lufthansa, uga udakara 300 ing operasi darat. Maskapai derek uga golek calon ing bidang IT lan jabatan ahli liyane ing taun iki.

Fokus ing IT sing ditemtokake taun kepungkur terus meh ing kabeh Grup Lufthansa, utamane karo penyedia layanan IT internal. Contone, Solusi Industri Lufthansa ngupayakake ngrekrut 350 karyawan anyar kanggo nyukupi kebutuhan layanan IT ing njero lan njaba Grup Lufthansa - spesialis teknologi uga spesialis sing duwe pengetahuan khusus industri. Lufthansa Systems uga nggoleki spesialis IT ing kabeh lokasi internasional, kanthi rencana nyewa udakara 200 wong ing saindenging jagad.

Lufthansa Group terus dadi salah sawijining perusahaan sing paling populer ing Jerman lan terus-terusan dadi salah sawijining telu perusahaan paling apik ing institusi riset pasar sing misuwur karo YouGov. Popularitas iki uga kacetha ing nomer pelamar kaya ing taun 2019, luwih saka 190,000 aplikasi eksternal sing ditampa liwat platform karir.

"Keuntungan kompetitif sing paling penting yaiku karyawan, sing menehi sing paling apik kanggo para pelanggan lan perusahaan saben dina kanthi dedikasi lan katrampilan. Ing taun iki kita bakal maneh golek talenta darmabakti ing pasar kerja. Peluang karir sing beda-beda digunakake kanggo awake dhewe, "ujare Michael Niggemann, sing diangkat dadi Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG wiwit tanggal 1 Januari 2020 dadi Kepala SDM lan Legal.

Ana luwih saka 500 profil lowongan kerja ing Grup Lufthansa, kanthi luwih saka 550 anak perusahaan lan afiliasi ing saindenging jagad. Klompok penerbangan saiki nawakake 28 magang klasik ing 16 lokasi sing beda ing Jerman, Austria lan Swiss. Uga ana 13 program dual-study lan 4 program trainee. Total, udakara 500 karyawan anyar kanggo jabatan junior direncanakake ing taun iki, kalebu udakara 50 trainee. Nalika nerangake babagan bakat enom, Lufthansa Technik Group, sing dununge ing Hamburg, luwih maju banget: Taun iki, ana kapasitas udakara 270 posisi magang utawa program dual-study ing bidang teknologi pesawat, industri utawa logistik. . Sakabèhé, Lufthansa Technik Group ngrancang total udakara 1,200 karyawan anyar ing pasar asale.

SWISS nggawe luwih saka 300 lapangan kerja kanthi integrasi armada B777

SWISS rencana kanggo nyewa luwih saka 1,000 karyawan anyar taun iki, udakara 500 calon pramugari bakal miwiti latihan. Kanthi ngisi pesawat loro pesawat jarak jauh Boeing 777 sing anyar, maskapai Swiss nggawe luwih saka 300 lapangan kerja ing kabin, kokpit, lan wilayah teknis ing taun kalender. Pesawat jarak jauh banjur padha karo perusahaan ukuran cilik lan menengah, ngasilake rata-rata 25 pilot, 10 teknisi lan 120 karyawan kabin.

Amarga langkah-langkah restrukturisasi internal lan ngirit biaya, Brussels Airlines, Eurowings lan Lufthansa Cargo saiki ngetrapake pembekuan perekrutan; karo sawetara seng. Austrian Airlines bakal nyuda jumlah rega amarga ana redimensi sing kompetitif. Nanging, maskapai kasebut isih arep nawakake udakara 200 lapangan kerja anyar ing lokasi Wina ing taun 2020. Contone, ing wilayah IT, amarga pusat keunggulan Grup Lufthansa sing anyar dibangun ing Wina. Austrian Airlines uga nyewa bakat enom: 20 magang lan total 13 siswa kanggo program dual-study "AirCelerate".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov