Asosiasi Warta Warta Breaking Austria Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers News Wire Plancongan Maneka Warta

MCE Eropa Tengah & Wétan bakal enggal teka!

MCE Eropa Tengah & Wétan bakal enggal teka!
mce
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanthi dasawarsa anyar diwiwiti taun anyar nggawa perayaan 10th edisi tahunan MCE Eropa Tengah & Wétan. Acara kasebut wis dipindhah ing saindenging wilayah kanggo nyorot kemajuan MICE ing wilayah kasebut, diwiwiti ing 2011 ing Prague lan saiki bakal dianakake ing Wina.

Wina ing pirang-pirang cara dadi pendhukung lan conto kanggo tujuan liyane sing akeh wilayah, mula semangat ing Kongres Eropa dadi edhisi kaping sepuluh ing kutha sing apik banget. Alain Pallas, Direktur Urusan Kongres Eropa ujar: 'Kita rumangsa diajeni lan duwe hak istimewa amarga bisa nawakake layanan kanggo periode kasebut marang akeh peserta. Wis nggawe akeh kerjasama anyar sing nguntungake industri MICE lan wis ngatur acara kasebut ing akeh tujuan. Wina hosting 10 kitath acara MCE Eropa Tengah & Wétan tahunan sing janji bakal istimewa '.

Bebas saka pengunjung, forum butik iki bakal dianakake ing Wina InterContinental ing Stadtpark sing misuwur. Iki nggabungake panyedhiya solusi MICE utama saka kabeh wilayah Eropa Tengah & Timur kanggo ketemu karo para pembeli acara sing dipilih kanthi tliti ing saindenging jagad suwene rong dina setengah efektif. Sajrone wektu sing cendhak, Kongres Eropa bisa nggandhengake para perancang karo pemasok industri lan nawakake pemahaman sing jelas babagan kemungkinan MICE ing tujuan tuan rumah.

Papan makan malam eksternal bakal dadi tuan rumah program sore sing ditawakake Biro Konvensi Wina, mitra utama acara kasebut. Biro-Biro Konvensi saka Austria Bawah lan Salzburg nawakake perjalanan FAM kanthi luwih lengkap babagan Austria kanggo para perancang acara sing melu.

Kabeh peserta bakal disambut lan dilayani transfer dening Mondial, mitra MCE Eropa Tengah & Wétan 2020 ing Wina. Ing Mondial, enem divisi bisnis digabungake ing sangisore atap, saling lan saling nglengkapi kaya roda jam. Dadi, kabeh klien bisa entuk bathi saka spesialisasi uga layanan lengkap saka perusahaan pariwisata. Wiwit didegaké ing 1966, Mondial terus berkembang dadi perusahaan plancongan duweke swasta paling gedhe ing Austria, kanthi akeh kantor cabang ing saindenging Eropa. Ora ana watesan, mung solusi. Dheweke nguwasani kabeh layanan MICE. Dadi makan malam gala ing Palais sing sugeh ing Prague, akhir minggu ski ing Pegunungan Alpen utawa seminar karo sawetara atus peserta ing Wina. Tim Mondial minangka penasehat kanggo acara ing Eropa Tengah.

Mitra acara liyane yaiku Nuntio Audio-Video Solutions lan Meetolgy, ing acara MC Jonathan Bradshaw bakal menehi intine masterpiece 'the science powering class-world classing world', unik digabungake karo macem-macem presentasi tujuan Eropa Tengah & Timur. Konten sing cukup kanggo seneng banget lan diarep-arep!

Minangka perancang acara sampeyan isih bisa ndhaptar salah sawijining papan pungkasan sing kasedhiya lan gabung karo 10th MCE Eropa Tengah & Wétan ing Wina kanthi ngubungi Kongres Eropa liwat [email dilindhungi]  utawa liwat telpon ing + 420 226 804 080.

Peserta:

60 Biro Konvensi lan Panyedhiya MICE saka Negara-negara Eropa Tengah lan Timur:

  • Albania
  • Armenia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Belarus
  • Bosnia Herzegovina
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Siprus
  • Czech Republic
  • Estonia
  • Georgia
  • Jerman
  • Yunani
  • Hungary
  • Latvia
  • Lithuania
  • Macedonia
  • Moldova
  • Montenegro
  • Poland
  • Romania
  • Rusia
  • Serbia
  • Slowakia
  • Slovenia
  • Turkey

80 perancang acara lan pembuat keputusan utama ing organisasi yaiku:

asal:

  • Jerman, Austria, Swiss: 20%
  • Inggris & Irlandia: 15%
  • Prancis, Benelux & Skandinavia: 25%
  • Spanyol, Portugal & Italia: 10%
  • Rusia & CIS: 10%
  • Timur Tengah & Asia: 10%
  • Amerika Utara: 10%

Koleksi:

  • 65% Agensi
  • 25% Perusahaan
  • 10% Asosiasi
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.